Oddset er et spil under Danske Spil med en bred vifte af væddemål på specielt fodbold og håndbold. Det er i høj grad de to sportsstjerner der udgør programbladet, med tennis, ishockey og motorsport som jævnlige gæster.

En af de mest udbredte og populære spiltyder under Oddset er Den Lange, hvor du skal gætte udfaldet på en kamp. Om det bliver en hjemmesejr (1), uafgjort (X) eller en udebanesejr (2).

Det er derfor du ser teksten Den Lange 1×2 på kuponerne. Det gælder i alt sin enkelthed om at gætte udfaldet. Du har så mulighed for at vælge en lang række spilvarianter.

Du kan vælge 3/4 spil eller 2/6. Eller du kan vælge at spille alle kampe lige på. Mulighederne er mange og det er en klar fordel for den trænede spiller.

Oddset: Den Lange på fodbold eller håndbold

Oddsets Den Lange har eksisteret i rigtig mange år, mens et spil som Måljagt er kommet til inden for de senere år.

Den Lange kuponPå Den Lange kan du primært spille på fodbold og håndbold, mens du ligeledes kan finde odds på basketball, formel 1, boksning og ishockey. Det afhænger meget af hvilke sportsgrene og events der er i perioden.

Du vil have de fleste spilmuligheder inden for fodbold, hor du ofte har 150-200 kampe at vælge imellem. Inden for håndbold er det typisk de danske og tyske kampe der kan oddses på. Her er muligheder typisk kun på 20-25 kampe.

Hvis du gerne vil spille Oddset spillet Den Lange og satse på fodbold -eller håndboldkampe, bør du altid gøre dit forarbejde grundigt. Det er vigtigt for at du kan få succes.

Du kan læse vores 10 bedste råd i denne guide med tips om odds.

De seneste Den lange resultater

Har du spillet på Den Lange eller vil du gerne se sidste uges resultater? Så har du mulighed fora t gøre det på danskespil.dk.

Det er nemlig afgørende at du er opdateret på de seneste resultater og formkurver hos de hold, du vælger at oddse på. Du kan finde Den Lange resultater via Danskespil.dk.