Kontakt os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores oversigter eller artikler. Vi er altid åbne for feedback, gæsteindlæg og forslag til hvordan sitet kan forbedres. Alt du skal gøre er, at udfylde formularen eller skrive til team@kingbonus.dk.

 

Formålet med Kingbonus

Formålet med Kingbonus er at vejlede dig i junglen af bookmakere, spillemaskiner og muligheder på gambling markedet. Det kan være svært at vide hvordan man skal komme i gang, eller hvem der tilbyder de bedste velkomstbonusser.

Hos os finder du oversigter og de førende udbyderes bonusser inden for betting, casino, poker og spilleautomater. På den måde kan du sammenligne dine muligheder og nemmere identificere den bedste løsning for dig.

Vores mission er fuldført, når du har valgt den spiludbyder eller spilleautomat, der passer til dine behov og ønsker. Besøg os næste gang du vil have overblikket, sammenligne udbydere eller finde de mest attraktive bonusser.

Om vores tjeneste

Kingbonus er en kommerciel tjeneste, der bliver drevet via kommission fra de forskellige udbydere. Det gør vi via diverse annoncer og henvisningslinks på hjemmesiden, når du efterfølgende opretter spilkonto. Vi samarbejder med alle de udbydere du finder på hjemmesiden. Af den grund, må du heller ikke forvente at vores oversigter viser dig det fulde udvalg af spiludbydere på markedet.

CSR – skab bedre vilkår

Vi mener at CSR kan være med til at skabe bedre vilkår generelt. Dels på landets arbejdspladser, for de sociale relationer og forhold kan blive endnu bedre og dels på direktionsgangene hvor miljøvenlighed kan blive en fast overvejelse i beslutningsprocesserne.CSR

Vi mener det er godt at sætte fokus på CSR, for ved at fokusere på miljøet og den sociale ansvarlighed, bliver der helt sikkert taget højde for flere aspekter, der kan skabe bedre vilkår.

Kingbonus tænker på miljøvenlighed og støtter et sundt arbejdsmiljø
CO2 neutral logo
Kingbonus.dk er meget optaget af miljøvenlighed, hvorfor vi har valgt at støtte Ingenco2 initiativet, der via miljøvenlige projekter gør en forskel. Alle hjemmesider udleder CO2 og vi mener alle bør tage ansvar for at værne om miljøet.

Vi er rigtig glade for vores deltagelse.

Sundt arbejdsmiljøStop papirspild

Samtidig støtter vi Stop Papirspild og et sundt arbejdsmiljø, hvor man er glad for at gå på arbejde. Man skal have det sjovt med det man laver og det kræver at rammerne er de rigtige. Det indebærer et godt kafferum, hyggelige omgivelser, bordfodbold og hvad der ellers kan få smilet frem.

Her holder vi til

Kingbonus er ejet og drevet af Medier & Co ApS.

CVR: 36922362

E-mail: team@kingbonus.dk

Tlf.: 71 74 74 49