Allan Capone spillemaskineNår du spiller på spillemaskinen Allan Capone har du mafiaen lige i hælene. Spilleautomatens univers og navn er selvfølgelig hentet fra Scarface, som gangsteren Allan Capone også var kendt som. Han var en berygtet, amerikansk gangster, som smuglede enorme mængder af sprit i 1920’erne og 1930’erne.

Der er derfor masser af pistoler, cigarer og godt med whiskey, som sætter en perfekt stemning til at vinde gode gevinster.

Prøv Allan Capone spillemaskine online

Allan Capone spillemaskinen har fire hjul, som du kan vinde penge på. Derudover er der et jackpotspil, mulighed for at vinde superflash, kvit eller dobbelt, whiskeyspil samt cigarspil.  Maskinen er udviklet således, at du selv har mulighed for at have indflydelse på udfaldet, hvilket giver en helt ny form for spænding.

Du har tre forskellige muligheder for indsats som er på enten 50 øre, en krone eller fem kroner. Som udgangspunkt er automaten lavet til kun at spille med én gevinstlinje, men du kan være heldig at få mulighed at vælge helt op til fem gevinstlinjer, hvilket giver dig større vinderchancer.

Hvis du er vild med Scarface og ældre gangstermiljøer, og derudover godt kan lide at få gode gevinster, så er dette Allan Capone spil fuldstændig perfekt til dig. Det er nemt at spille, og du har mulighed for selv at interagere med maskinen.

OneCasino få 75 kr. uden indskud

 

Hvem udbyder spilleautomaten?

Du kan spille Allan Capone hos Spillehallen.dk, som desuden giver dig 75,- kr. i oprettelsesbonus uden indskud.

Det er den danske spiludviklingsvirksomhed Compu-Game, der har udviklet spillet. De har udviklet spilleautomater siden 70’erne og har derfor godt styr på, hvordan man udvikler spil som er sjove og underholdene.

Vinderchancerne på Allan Capone

Tilbagebetalingsprocenten på denne spilleautomat ligger på 88-90%. Udvikleren bag spillet siger selv, at det har været en af de sjoveste automater at udvikle, og det siger ikke så lidt om, hvilken spiloplevelse du har i vente.

Prøv kræfter med spillemaskinen Allan Capone hos Spillehallen, og få både rigtig god underholdning og mulighed for gode gevinster på én og samme gang. Implementeringen af de nye funktioner og nytænkningen i forhold til spillets sammensætning, er helt klart værd at prøve. Det emmer af gangsterstemning med pistoler og whiskeyshots gør absolut ikke oplevelsen dårligere.

Kingbonus har lavet en kort video, der rent visuelt viser dig hvordan automaten fungerer og hvilken stemning du kan forvente. Du bør give dig et godt indtryk af om det er noget for dig, eller om du skal kaste dig over én af de øvrige muligheder hos dem. Se videoen lige her:

Relaterede automater

Er Allan Capone ikke det helt rigtige for dig, eller ønsker du at se øvrige automater fra Spillehallen.dk? Så kan du prøve at tjekke følgende to muligheder: