Betting bonusser uden indskud findes kun i særlige tilfælde. Hvis du skal oddse seriøst, bør du få oprettet en konto og matchet dit beløb med 100%. Du bestemmer selv om du vil indsætte 200 eller 1.000 kr.

Vi anbefaler du opretter en konto og indbetaler et passende beløb. Det bliver nemlig matchet med 100%. Så indbetaler du fx. 500 kr., får du 500 kr. gratis at spille for oveni. Se oversigt med populære bookmakere.

Udbyder
Matcher indskud
Odds bonus
Oms. krav
Kom i gang
Mr. Green100 %500 DKK-Bonus
888sport100 %500 DKKfreebetBonus
ComeOn!100%500 DKK5 x bonusBonus
Unibet100 %1000 DKK6 x bonusBonus

Oversigten indeholder annoncer. Alle bookmakere har en dansk licens.

Regler og vilkår gælder | Gælder kun nye spillere | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Bettingsites online har et bredt udvalg af sportsgrene og kampe du kan bette på. Nogle få tilbyder muligheden for at starte op uden indskud. Det mest normale er du får et freebet som ny kunde, du kan bruge til at oddse på en bestemt kamp. Hvis du ønsker en odds bonus uden indskud, bør du fokusere på de risikofrie spil, som du finder hos både 888sport, Nordicbet mv.

Oversigt over de bedste odds bonusser

Kingbonus.dk har lavet en god og overskuelig oversigt over spiludbydere med dansk licens og et godt omdømme. I oversigten ovenfor kan du se hvilke bonusser du kan forvente og hvor mange gange pengene skal omsættes, før du kan trække dine penge ud igen.

Vær bevidst om, at de store velkomstbonusser typisk kræver, at du selv indsætter penge. Går du efter de “gratis betting penge” er bonussen betydeligt mindre.

Betting bonus uden indbetaling

Er du sportsbetter? Eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med betting, men har endnu ikke haft lyst eller mod til at smide egne penge efter det?

Sandheden er at mange bettingfirmaer tilbyder gratis bets, men beløbet er begrænset og derfor vælger mange at indbetale et mindre beløb og oprette konto. Kingbonus har allerede set nærmere på dine muligheder for at få en stor betting bonus, men det kræver typisk en vis indbetaling.

Men det er vel heller ikke så slemt at indbetale 100 eller 1.000 kr. hvis du får tilsvarende indsat på din spillekonto? Det er tilfældet langt de fleste steder. En betting bonus uden indbetaling kendes typisk fra freebets, men ofte er velkomsttilbuddene mindst ligeså attraktive.

Særligt hvis du vil i gang et nyt sted, bør du udnytte muligheden for en stor betting velkomstbonus. Den klare fordel ved spiludbyderne er din mulighed for selv at bestemme din risiko og hvad du ønsker at risikere. Om det er 100 eller 1000 kr.

Brug vores oversigt til at se hvilke omsætningskrav og betting velkomstbonusser du kan få. Som det fremgår er der gode betting bonusser at hente ved en indbetaling. Det giver dig en unik mulighed for, at have penge på kontoen, så du har ekstra meget at oddse for.

Bliv underholdt og udlev drømmen 

Alle danskere har et formål med at gamble og for de fleste er det underholdning, adrenalin og muligheden for at udleve sine drømme. Når du har modtaget din velkomstbonus, har du en bred vifte af spilmuligheder du kan vælge imellem. Det kan være på fodbold, motorsport eller håndbold. Valget er dit.

Opret en konto hos én af udbyderne fra vores oversigt og kom godt i gang. Du kan få matchet din indbetaling med 100 %, så du får mange ekstra penge at spille for. Odds bonus uden indskud er muligt og der er løbende kampagner, men seriøse spillere bør drage nytte af de store velkomstbonusser.

Hvis du vinder med de rigtige odds kan du ende med en god slat penge på lommen og det er mere end bare gambling. Det er underholdning, adrenalin og er du god, kan det blive en god sideindtægt.

Vi har alle noget vi drømmer om at købe; en nye computer, nyt tøj, en ferie eller en bil! Grib chancen ved at oprette en konto med det samme.

Drømme og adrenalinsus

Mange danskere sportsbetter for at opleve det fede adrenalinsus og kick man får, når kuponen går hjem. Det er bestemt også fristende, når man læser om andre spillere, der har ramt plet med odds 1.000 eller mere. Der er altid succeshistorier og det får drømmene til at flyve afsted. Det er kun sundt!

Mulighederne er mange og betting kan være på alt fra fodbold til tennis, golf, synkronsvømning og alle andre sportsgrene. Det gør alle sportsgrene mere spændende, da kampen ikke blot kan betyde sejr til yndlingsholdet, men også  resultere i en enorm pengepræmie til betteren.

Herfra er det muligt at nyde sine hurtigt tjente penge på tøj, byture eller måske endda en forlænget weekend til Prag. Eller, hvis du har fået blod på tanden, kan der spilles videre, og lade præmierne vokse i takt med drømmene, der blot åbner op for nye døre; ny bil, rejser til eksotiske lande, ny computer, nye møbler og meget andet.

Der er mange gode grunde til at tage imod tilbuddet om en bonus til betting, hvis du gerne vil i gang med at spille. Det kan være begyndelsen til en stærkt indtjenende hobby, der gør sportskampe langt mere spændende og samtidig åbner døren for opfyldelse af dine drømme.