Gonzo's Quest spilleautomatNår du spiller Gonzo’s Quest bliver du taget med mange år tilbage i tiden. Gonzo er ham der er ved din side, når du spiller på maskinen og sammen skal I forsøge at finde guld i byen El Dorado.

Du bliver taget over 1000 år tilbage i tiden med Gonzo’s Quest spilleautomaten og den er populær på det danske marked. Den findes hos udbydere som Spilnu.dk, Karamba og Tivoli Casino.

Få gratis spins til Gonzo’s Quest

Du har muligheden for at få gratis spins til Gonzo’s Quest hos flere udbydere på nettet. Vi anbefaler du vælger Spilnu, da de tilbyder dig 1.000 bonus spins i velkomst, som ny spiller. Det giver dig en flyvende start.

Det er tilmed nemt at komme i gang hos dem:

  1. Besøg Spilnu og opret konto.
  2. Indtast oplysninger
  3. Åbn Gonzo’s Quest og brug dine spins.

Så hvis du tør sætte lidt penge på højkant, kan du få glæde af deres gavmilde velkomstbonusser. Du finder ligeledes Gonzo’s Quest spillemaskinen hos Karamba, hvor du kan få en stor velkomstbonus på op til 1.000 kr. Det vil bestemt også være en god mulighed.

Få 200 kr. bonus hos Spilnu til Gonzo's Quest

Anderledes spillemaskine med brikker

Gonzo’s Quest fungerer en del anderledes en de normale spillemaskiner på markedet. Spin knappen giver dig nemlig 15 nye brikker og den kører ikke på hjul som de klassiske modeller.

Det bidrager til en anderledes, men forfriskende oplevelse som kunde, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Gevinsten kommer når stenen matcher hinanden, hvorefter de vil eksplodere.

Her er en række korte facts om spillemaskinen:

  • Tromler: 5 (15 brikker)
  • Betalingslinjer: 20
  • Indsats: 2 – 500 kr.
  • Software: Net Entertainment
  • Høj udbetalingsprocent: 97 %

Der er ingen tvivl om at Gonzo’s Quest spilleautomaten vækker glæde hos dets spillere. Kombinationen af en god grafik, med underholdende lyd, gør det til en god oplevelse. Net Entertainment har gjort et godt stykke arbejde ved at udvikle softwaren til spillet.

Vi kan varmt anbefale dig at prøve maskinen. Specielt hvis du er vant til 3 hjul og gerne vil prøve noget nyt. Den findes hos flere udbydere og vi har allerede anbefalet, hvor vi mener du bør oprette konto.

Siden indeholder henvisningslinks.