Space Gems spilleautomatSpace Gems er en af de mest populære spillemaskiner hos Spilnu.dk. Den giver dig muligheden for at spille med diamanter i rummet og vinde store præmier.

Start med at oprette en bruger hos Spilnu og så kan du komme på et spændende eventyr i rummet. Med deres velkomstbonus, skal du blot indbetale 100 kroner og så får du ekstra 100 at spille for.

Kom i gang her og læse mere om Space Gems spilleautomaten her.

Spil på Space Gems spilleautomaten

Space Gems spilleautomaten tager dig med på en rejse i rummet, hvor du bliver udfordret af sorte huller og supernovaer. Spillet har en rigtig god grafik og store jackpots. Vinder du jackpotten er du sikret en gevinst på mindst 100.000 kroner.

Du kan nemt komme i gang med at spille på Space Gems spilleautomaten, men du skal først have en konto:

  1. Opret en konto hos Spilnu.
  2. Få 5 gratis skrabelodder uden indbetaling
  3. Åbn Space Gems spillet og du er i gang!

Der er mange fordele ved spillemaskinen, der findes eksklusivt hos Spilnu.dk. Den har en høj tilbagebetalingsprocens på 96,5 % og faste store jackpots på mindst 100.000 kroner. Her er de korte facts du bør vide:

  • 3 hjul
  • 8 betalingslinjer
  • Diamanter i spillet: Agat, Azurit, Calcit, Citrin, Karneol, Jade, Obsidian og Rubin
  • Software: CEGO
  • Tilbagebetalingsprocent: 96,5 %

Det er en af de nyeste spil i sortimentet, men er allerede blevet rigtig populært hos brugerne. Den klare fordel ved Spilnu.dk er at de selv udvikler deres automater, så du finder ikke lignende hos andre online casinoer. Opret en konto og få 100 kr. ekstra at hygge for + 5 gratis skrabelodder uden indbetaling.

Få 200 kr. bonus på Spilnu

 

Gevinster og jackpots i Space Gems

Nu til de gevinster og jackpots du kan opnå med spilleautomaten. Du spiller med 3 hjul som de fleste kender og med 8 betalingslinjer. Her kan du satse alt fra 20 øre til 10 kroner.

Du har derfor selv mulighed for at styre, hvor mange penge der skal satses. I Spilnu.dk’s vejledning kan du se gevinsttavlen og hvad de forskellige symboler/diamanter medfører af kredit. Her kan du se at der både findes Stjernekort, Mælkevejen, Space Quest og et Sort Hul. Alt sammen bidrager til underholdning og spænding.

Space Gems spillemaskinen kom på markedet for nylig og hvis du kan lide kombinationen af gambling med computerunderholdning i fjerne galakser, er det helt sikkert et godt valg for dig.

Siden indeholder henvisningslinks.