Diamond Express spillemaskineDiamond Express er en af de førende spilleautomater hos Spilnu.dk. Det giver dig muligheden for at tage på skattejagt i det vilde vesten. Spillet har en høj udbetalingsprocent på 97 % som ligger i den høje ende af markedet.

Det er derfor en attraktiv spillemaskine med muligheden for at vinde store præmier. Vælger du at oprette bruger hos Spilnu, får du endda 200 kr. ekstra at spille for. Læs mere og kom i gang her.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt at komme i gang med Diamond Express spillemaskinen. Du kan starte via følgende 3 steps:

  1. Besøg Spilnu og opret spilkonto
  2. Få 5 gratis skrabelodder uden indbetaling
  3. Åbn Diamond Express og gå på skattejagt!

En af de klare fordele ved deres Diamond Express slot er grafikken og den gode stemning. Du føler dig virkelig som en guldgraver, der er på jagt efter den store jackpot. Du kan gamble for 2 – 50 øre på hver linje og med en høj tilbagebetaling (97 %) er der rigtig gode chancer for gevinst.

At du kan lave små indsatser gør, at du selv kan styre tempoet og du kan få mange timers sjov ud af det. Spilleautomaten minder på mange måder om de øvrige maskiner hos Spilnu.dk, når det kommer til følgende egenskaber:

  • Hjul: 3
  • Betalingslinjer: 8
  • Software: CEGO
  • Super Jackpot Flash: Minimumsgevinst på 25.000 kr.

Få 200 i bonus til Diamond Express

Hvorfor vælge Diamond Express spilleautomaten?

Du skal prøve Diamond Express spilleautomaten, fordi du kommer ind i en rigtig sjov og underholdende verden, hvor du både kan vinde mange penge og samtidig have det sjov. De fleste har prøvet det klassiske Hugo-spil, hvor du møder forhindringer i minerne. Dette spil giver associationer til dette og med en høj udbetalingsprocent er sandsynligheden på din side.

Spilnu.dk har udviklet sig til at være en af de mest populære online casinoer på det danske marked og hvis du elsker slots, bør du helt sikkert oprette en konto hos dem. De tilbyder dig 5 gratis skrabelodder uden indbetaling, ved oprettelsen.

Hvis du er vild med spilleautomater generelt, har vi lavet en oversigt over spillemaskiner med bonus. Tjek den ud hvis du gerne vil i gang og få gratis velkomstbonusser og bonus spins, at hygge for.