Candy Kingdom spilleautomatenDer er spillemaskiner hos nærmest alle online casinoer i dag. Hvis du har fået lyst til at prøve en af dem af, er Candy Kingdom et godt sted at starte.

Du kan prøve den af på Spilnu.dk og du kan godt regne med at underholdningen er i top, for Candy Kingdom har formået at blande det bedste fra to verdener. Du vil virkelig føle dig godt underholdt. Kingbonus ser på Candy Kingdom spilleautomaten her.

En sjov og barnlig spillemaskine

Candy Kingdom har et tema, som du nok kan regne ud via navnet. Der er slik over det hele. Symbolerne er slik, baggrunden er slik, det hele er slik! Inspireret af det populære Candy Crush, er det blevet en spillemaskine med en rigtig fin grafik, hvilket kun optimerer oplevelsen.

Med temaet slik kan spillemaskinen virke en smule barnlig. Og det er den også. Men når det er kombineret med muligheden for at vinde penge, må man sige at skaberne Spilnu, virkelig har taget det bedste fra børnenes verden og kombineret det med noget af det bedste fra de voksnes.

Jackpots og gevinstchancer

  • Tilbagebetalingsprocent på 96,5%

Hvis du er bange for at opbruge alle pengene på spilkontoen, kan du godt tage det roligt. Der er nemlig 96,5 procent tilbagebetaling, så der vil være rigtig gode muligheder for både at få gevinster og endda chancen for den store jackpot.

De helt store gevinster vindes via jackpots. Der finde både en almindelig jackpot og en super jackpot i denne spillemaskine. Jacpotten er altid på minimum 5.000 kroner, mens super jackpotten kan være på helt op til 100.000 kroner.

Du kan også vinde ekstra penge i bonusspillene, der er mulighed for at spille på Candy Kingdom. De hedder Sliksamleren, Kagespinneren og Vaffelbjerget, og det er dem, der giver dig adgang til de to jackpots.

Kom i gang med det samme og bliv belønnet med 200 kr. ekstra, som ny kunde hos Spilnu.

Få 200 kroner i velkomst på Spilnu.dk

Om Candy Kingdom spilleautomaten

Candy Kingdom er en forholdsvis simpel spillemaskine at gå til og derfor kan den også være oplagt for nye spillere. Med kun fem hjul er det nemt at finde ud af. Før du spinner de fem hjul skal de satse nogle penge. Det kan være imellem 25 øre og 10 kroner per spin. Når først hjulene kører, kan du ikke ændre indsatsen, så tænk dig om, før du sætter dem i gang.

Det er den populære danske spillehal Spilnu.dk, der har udviklet Candy Kingdom. Med bonuskoden BK200 ved oprettelsen, vil du få 200 kroner oveni hatten så du kan komme godt i gang.

Hvis du kan lide Candy Kingdom, vil du sikkert også være interesseret i Fruity Friends spilleautomaten.