Apache spillemaskineKom med en tur ud på prærien for at udkæmpe nogle slag og få masser af spænding og adrenalin i blodet. Spillemaskinen Apache er et helt klassisk spil med rigtig mange gevinster. Principperne for spillet er ligesom du kender dem fra de enarmede tyveknægte, og spilleautomaten er derfor let at gå til.

Symbolerne er selvfølgelig sherif-stjerner, cowboyhatte, kaktusser, tipier og hvad der ellers er kendetegnene for vaske ægte præriestemning. Spilleautomatens navn, Apache, betyder kriger og var ligeledes navnet på nordamerikanske indianerstammer.

Spil på Apache spillemaskinen online

Fordi at Apache spilleautomaten trækker på de klassiske og velkendte enarmede tyveknægte, er det en automat som er lige til at gå til. Her kan alle være med, og det kræver ingen forudsætninger.

Det er Dansk Automat Expert A/S der har udviklet spillet. Farver og opløsningen står knivskarpt, og du får en super god spiloplevelse. Udvikleren bag spillet siger selv, at grunden til den store succes er, at maskinen er så simpel, som den er. Derudover er der en god balance mellem underholdning og gevinst, og muligheden for at gå videre til den store jackpot er en konstant spænding undervejs.

OneCasino få 75 kr. uden indskud

 

Få 75 kr. uden indskud

Du kan spille Apache hos Spillehallen, hvor du oven i købet får 75 kr. ind på din konto, uden de behøver lave en indbetaling.

Herefter er det bare om at komme i gang med at spille Apache, og lade dig opsluge af det farverige prærieunivers, hvor spændingen og underholdningen er i top.

Gå til forsiden af Kingbonus.dk, hvis du har lyst til at se oversigten med spiludbydere, der kan tilbyde dig en velkomstbonus uden indskud.

Jackpot og gevinstchancer på Apache

Dine vinderchancer er ganske gode med denne spilleautomat. Hver gang du får tre ens symboler, udløser det en gevinst til dig. Derudover er der bestemte kombinationer, som også udløser gevinster, ligesom du har mulighed for at gå videre til spændende gevinstrunder. I en af disse gevinstrunder kan du igen være heldig at gå videre til jackpotspillet, hvor de allerstørste gevinster ligger og venter på dig.

Vi slutter af med vores præsentationsvideo, hvor du kan få et godt indtryk af, om automaten er noget for dig. Her kan du se designet, dine valgmuligheder og fornemme hele stemningen. Se videoen her: