Vil du gerne i gang med at spille poker eller leder du efter en ny udbyder? I begge tilfælde er det vigtigt at kende til de bedste poker sites på nettet.

Kingbonus har derfor forsøgt at lave en god liste som du kan tage udgangspunkt i. Det er klart, at den bærer et subjektivt præg da det altid afhænger af hvad du lægger størst vægt på som pokerspiller.

Se vores oversigt nedenfor for at se de bedste pokersites online, hvor de tilbyder rigtig høje startbonusser.

Udbyder
Poker bonus
Fordele
DK Licens
Spil Nu
888poker1.000 kr.50 kr. gratisJABonus
Unibet4.000 kr.Freerolls hver timeJABonus

Oversigten indeholder annoncer. 

Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Anbefaling

Kingbonus anbefaler dig at oprette en konto hos flere udbydere, hvis du har lyst til at afprøve flere. Du kan kun finde det bedste poker site online ved at få dine egne erfaringer.

 

Pokersites online med dansk licens

Det er blevet lovpligtigt at have en dansk licens, for at måtte tilbyde poker online og alle sites i oversigten har derfor en licens.

Du kan derfor roligt vælge den udbyder du foretrækker, for de har alle dansk licens og giver derfor skattefrie gevinster.

Uanset din erfaring og hensigt med poker online, så bør der under ingen omstændigheder gås på kompromis med kvaliteten, og det skal derfor spilles på det bedste pokersites på nettet. Få den bedst mulige oplevelse og vær sikker på at spille under ordentlige forhold.

Ved at spille på disse pokersites på nettet kan du være sikker på gode bonusser, mange spilmuligheder og erfarne udbydere. Der er mange fordele du vil få glæde af.

De største velkomstbonusser finder du typisk hos de udenlandske udbydere og vær ikke bange for at oprette en konto hos disse. De har tusindvis af brugere verden over og er mindst lige så dygtige og erfarne.

Du kan se vores gode oversigt over de bedste poker bonusser på nettet ved at klikke her.