Golden Pyramid spillemaskinenCasinobranchen vinder frem hvert år. Specielt spillemaskiner er blevet det helt store hit hos flere udbydere. Men ikke de spillemaskiner, som du ofte kan finde i værtshusets rygeafdeling.

Nej, de spillemaskiner du kan spille på online, når du sidder hjemme i sofaen. En af de bedre online automater er Golden Pyramid, som du kan læse meget mere om herunder.

Sådan spiller du Golden Pyramid

Hvis du gerne vil afprøve Golden Pyramid skal du besøge Spilnu.dk. Denne populære spillemaskine har ni hjul, hvor der er otte indsatslinjer. Ellers fungerer spilleautomaten helt ligesom alle andre enarmede tyveknægte. De bruger dine spins og krydser fingre for, at du kan få de ting, der bringer dig tættere på den helt store jackpot.

Jackpots og gevinstermuligheder

  • Tilbagebetalingsprocent på 96,5 %

Jackpots er der rigelig mulighed for at få på Golden Pyramid, hvis du bare har en smule tålmodighed og held i bagagen. Faktisk er tilbagebetalingsprocenten på hele 96,5 procent, så der vil altså være mange spins, hvor du rent faktisk får gevinst.

Ligesom de fleste andre spillemaskiner er der på Golden Pyramid, mulighed for at prøve kræfter med forskellige bonusspil. To af disse bonusspil giver dig endda mulighed for at blive sendt videre til chancen for at vinde den helt store jackpot. Disse to bonusspil hedder Den Glemte Pyramide og Faraoens Skat, og er virkelig underholdning på et højt niveau.

Den Glemte Pyramide går ud på, at du skal udforske de mørkeste hemmeligheder i pyramiden og finde nogle af de forsvundne skatte. Det gør du selvfølgelig ved at spinne hjulene og finde de rigtige symboler. Faraoens Skat går ud på, at du skal hente tre eller fire ens symboler på en linje, hvorefter du kan vinde Super Jackpot på hele 100.000 kroner. Den mindste jackpot er på 5.000 kroner, så der er mange penge at hente her.

Du kan hurtigt komme i gang med at prøve Golden Pyramid. Opret en konto og indsæt mindst 100 kr. hos Spilnu. Så belønner de dig med en ekstraordinær bonus på 200 kroner.

Få 200 kroner bonus på Spilnu

Om Golden Pyramid spilleautomaten

Hvis du engang har været vild med historierne om egyptisk mytologi, vil du elske denne spillemaskine. Det er som at være trådt direkte ind i de gamle historier. Som navnet også lægger op til, handler det om pyramider, faraoer og gamle guder.

Symboler på spilleautomaten er kendte egyptiske symboler som Ras Øje, en Horus, Anubis og Tutankhamon. De to bonusspil Den Glemte Pyramide og Faraoens Skat har deres egene symboler, som udløser muligheden for en jackpot, så hold endelig øje med dem! Spillet er produceret af Spilnu.dk, hvilket ofte er lidt af et kvalitetsstempel.

Hvis du er i tvivl om de er det rette sted for dig, kan du med fordel læse vores vurdering af Spilnu.

Relaterede spillemaskiner: Diamond Express spilleautomat og Space Gems spilleautomat

Siden indeholder henvisningslinks.