Kunne du tænke dig at prøve kræfter med online poker? Eller du er måske en erfaren spiller med en sikker strategi og det helt rigtige pokerface? Uanset hvad er der her en spændende mulighed for at komme i gang eller søge nye udfordringer med gratis poker på nettet.

Bliv en del af det enorme fællesskab, bliv bekendt med nye strategier og vind store gevinster, der åbner døren for mange drømme.

De bedste poker bonusser online

Få gratis ‘poker penge’ via bonusser

Du har muligheden for at få gratis poker penge via bonusser, der kan blive starten på dit pokereventyr med store turneringer og hurtige pengeborde. Der er mange spilidbydere der er gavmilde og giver dig markante velkomstbonusser.

Oplev den ufattelige glæde og lettelse der opstår, når du vinder turneringen og kan smutte med en kæmpe præmie og et adrenalinrush. For mange er poker er meget mere end et spil, det er en hobby og en livsstil. En startbonus er en unik mulighed for at få mere erfaring som nybegynder og afprøve en udbyder. For erfarne spillere er det bare bedre muligheder for at tjene en masse penge, uden selv at skulle risikere sine egne. Risikofrie spil er altid det optimale. 

Ved at få “gratis” penge at spille for, får alle muligheden for at træde indenfor i denne fantastiske og spændende verden, der byder på timevis af underholdende og udfordrende spil samt store gevinster til at øge spændingen.

Lad det være et hyggespil, en hobby eller en levevej – drømmene og mulighederne starter med gratis poker penge. De fleste bliver fascineret og meget ‘afhængige’ af Texas Hold’em, som er det mest udbredte spil på nettet. I hvert fald i Danmark.

Der er tusindvis af danskere som spiller poker hver dag og flere af dem med stor succes. Se bare på verdensstjernen Gus Hansen, eller den unge Peter Eastgate der vandt hele 53 millioner i en turnering. Det vil give dig fleste mod på at dygtiggøre deres spillestil og strategier.

Prøv dine kompetencer af som pokerspiller af ved at oprette en gratis konto hos en af de mange pokersites på nettet. Der er mange at vælge imellem og typisk med gode bonusser til at byde dig velkommen. 

Interessante fakta om Poker

  • Der er over 50 millioner amerikanere der spiller poker hvert år
  • Det er ét kortspil hvor du skal samle den bedste 5-hånd. Alle indsatser bliver lavet via jetoner, med small og big blinds, ved starten af hver omgang.
  • Højesteret afgjorde i juni 2009, at pokerspil er et hasardspil.
  • De mest udbredte pokerspil er Texas Hold’em, 5 Card Drav, Omaha, 7 Card Stud og Omaha high/low 8. I Danmark er Texas Hold’em den mest udbredte og anvendte spiltype.
  • I 1970 begyndte turneringen World Series of Poker som er verdenskendt og med verdens bedste på deltagerlisten. Vinderen vandt i 2012 hele 8,5 millioner dollars!
  • Pokerens menes at have fået sit gennembrud i starten af 1800-tallet.  Spillets forhistorie og oprindelse er der mere diskussion omkring.