Om end du er en pokerhaj eller en nybegynder, så gives attraktive poker bonusser hos langt de fleste spiludbydere, men færre tilbyder dig penge uden indbetaling. 888poker er en af de få, hvor du kan få 50 kr. gratis uden indskud, mens andre tilbyder freerolls når du har oprettet konto.

Kingbonus anbefaler altid at du får oprettet en rigtig konto, for der er store velkomstbonusser at hente. Vi giver dig overblikket og hjælper dig godt i gang. Alt du skal gøre er at oprette en konto og indtaste dine oplysninger, så kan du sidde klar ved pokerbordet. Klar til mange timers underholdning.

Udbyder
Poker bonus
Fordele
DK Licens
Spil Nu
888poker1.000 kr.50 kr. gratisJABonus
Unibet4.000 kr.Freerolls hver timeJABonus

Oversigten indeholder annoncer. 

Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Opret konto og få en poker bonus

Spillet poker er i sig selv både udfordrende, medrivende samt fantastisk underholdning, men der er endvidere også enorme pengepræmier at vinde, der kan være med til at udleve mange drømme.

Vi har lavet en god oversigt over de bedste startbonusser på markedet, hvis du gerne vil godt i gang. Hvis du er mest til den forsigtige tilgang, kan du prøve at gå efter en poker bonus uden indskud. Her tilbyder 888 et godt tilbud, hvor du lige nu får 50 kr. gratis uden indskud.

Poker er et stærkt gribende spil, der giver plads til drømme og lader dem vokse i takt med, at ens pulje i turneringen vokser og finalebordet nærmer sig. Med en stor bonus er der ikke længere nogle undskyldninger for ikke at oprette sig en konto og lade drømmene få frit spil i turneringer og på pengeborde.

Danmarks bedste pokerspiller

Der er meget diskussion om hvem der er Danmarks bedste pokerspiller, men de fleste er enige om at navnet er Gus Hansen. Han har været en international pokerspiller i mange år, anerkendt for sin frække spillestil og for at se nye sider af spillet.

Der er ingen tvivl om at specielt unge spillere kan lære af Gus Hansen. Vi viser dig derfor en video med netop Gus Hansen, hvor han giver en række rigtig gode pokertips: