Odds på La LigaVi ser frem til en La Liga sæson med masser af god fodbold og lækre detaljer. Kingbonus har set frem mod den nye sæson og giver dig overblikket over odds på La Liga vinderen, topscoreren og vores spiltips til hvad du bør vælge.

Se spilforslag og hvilke La Liga odds du har lyst til at satse på. Meget afhænger sikkert af om du er Barca eller Real fan. Se meget mere her.

Spiltips til La Liga 2023/24

Spil på La Liga – få 500 kr. freebet hos 888sport

Sæsonen er færdigspillet med FC Barcelona som mestre. Vi opdaterer og indsætter oversigt med aktuelle odds, når spil på den nye La Liga sæson 2023/24 åbner.

Odds oversigt er på vej…

Kan FC Barcelona gentage triumfen?

Det bliver spændende at følge den kommende sæson, hvor de to store spanske giganter, begge forventes at forstærke mandskabet. Vi forventer derfor en tæt duel og at odds på de to mandskaber kommer til at ligge tæt på hinanden.

Meget kan afhænge af hvem Real Madrid får indhentet ind som deres nye spidsangriber, for Benzema efterlader noget af et tomrum. Et tomrum der bliver svært at udfylde – en af de angribere med kvaliteterne til det, er Harry Kane.

En “angriberduel” mellem Lewandowski og Harry Kane ville være ekstrem spændende at følge, men lad os se hvor transfervinduet ender.

Vinder af La Liga odds

Vores spiltip: Real Madrid

Før sæsonen troede mange det stod mellem Real Madrid og Barcelona, men meget har ændret sig siden, hvor Messi bliver svær at erstatte. Barcelona kommer til at mangle mål og selvom Real Madrid har mistet Sergio Ramos og Karim Benzema de senere år, har de fortsat et erfarent og kompetent mandskab.

Kan Atletico Madrid gøre det igen? Det er bestemt en mulighed, men de haltede i slutningen af sidste sæson, så lige nu hælder vi mest til at Real Madrid bliver spanske mestre

Spil på La Liga hos 888sport – få 500 kr. freebet

Topscorer i La Liga odds

Bliver det Lewandowski eller Real Madrids nye angriber?

Karim Benzema har vist imponerende målform i hele 2022 og 2023, og med Messi ude af ligningen, hvem vinder så topscorerprisen i 23/24 sæsonen.

Bliver det Lewandowski eller Real Madrids nye angriber. Harry Kane rygtes i skrivende stund til Madrid og han vil være et godt bud, skulle transferen gå igennem.

Siden kan indeholde annoncer.