Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kingbonus.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
La Liga odds - Spil på topscorer & vinder af La Liga 2019/20

Odds på La LigaVi ser frem til en La Liga sæson med masser af god fodbold og lækre detaljer. Kingbonus har set frem mod den nye sæson og giver dig overblikket over odds på La Liga vinderen, topscoreren og vores spiltips til hvad du bør vælge.

Se spilforslag og hvilke La Liga odds du har lyst til at satse på. Meget afhænger sikkert af om du er Barca eller Real fan. Se meget mere her.

Spiltips til La Liga 2019/20

Odds er leveret af Unibet.

Vinder af La Liga odds

Vores spiltip: Barcelona til odds 1,50

FC Barcelona har været suveræne de sidste par sæsoner og Real Madrid går en sæson i møde, hvor mange nye ansigter skal sammenspilles og hvor man fortsat forsøger at finde sig selv efter afgangen af Cristiano Ronaldo. Med nyindkøbene af Luka Jovic og Eden Hazard, kan de forhåbentlig bidrage til den samlede måltotal.

Det virkede meget mærkværdigt da man sidste sommer sagde farvel til Cristiano Ronaldo, uden at hente en fuldgod erstatning. Noget der for alvor kunne mærkes. Nu er Hazard endelig kommet til kongeklubben og det bliver spændende at se hvordan han falder til. Meget tyder nu på Gareth Bale fortsætter i klubben og hvis de to spillere rammer topformen, for at de kan konkurrere med Barcelona i denne sæson.

Barca har med købene af Griezmann og de Jong virkelig forstærket sig klogt, så vi tror de løber med titlen. Kampen bliver tættere end sidste år, og selvom oddset er lavt, kan vi først se Real Madrid vinde trofæet næste år. I år skal holdet sammenspilles ordentlig først.

Er du glødende Real Madrid, skal du lede længe efter at finde så højt et odds, på at de vinder La Liga. Og hvis alting flasker sig, kan det helt bestemt ske. Det kræver bare at sæsonen går efter deres hoved, for ellers er Barcelona et lille skridt foran pt. i vores optik.

  • FC Barcelona – Odds 1,50
  • Real Madrid – Odds 2,75
  • Atletico Madrid – Odds 12,00
  • Valencia – Odds 101,00
  • Sevilla – Odds 151,00

Spil på La Liga hos Unibet – få 1.000 kr. i velkomstbonus

Topscorer i La Liga odds

Vores bud: Lionel Messi til odds 1,60

Vi mener faktisk at Lionel Messi som La Liga topscorer i 2019/20 er et endnu mere sikkert bet, selvom du kun får 1,60 gange pengene. Se bare på de forrige to sæsoner hvor han er endt henholdsvis 8 og 15 mål foran sine nærmeste konkurrenter. Så selv hvis han skulle blive skadet, bør der fortsat være afstand til nr. 2.

I vores øjne skal der en alvorlig og lang skade til, før Messi ikke løber med titlen igen. Har du lyst til at spille anderledes, fx. på at nyindkøbene Griezmann eller Hazard hamrer kasser ind, så er oddsene som følger. Husk på du altid kan cashe out, hvorfor der kan være fin værdi i disse spil, så længe de er i nærheden af Messi på topscorerlisten:

  • Lionel Messi – Odds 1,60
  • Karim Benzema – Odds 7,50
  • Luis Suarez – Odds 10,00
  • Eden Hazard – Odds 13,00
  • Antoine Griezmann – Odds 15,00

Siden kan indeholde annoncer.