Odds på La LigaVi ser frem til en La Liga sæson med masser af god fodbold og lækre detaljer. Kingbonus har set frem mod den nye sæson og giver dig overblikket over odds på La Liga vinderen, topscoreren og vores spiltips til hvad du bør vælge.

Se spilforslag og hvilke La Liga odds du har lyst til at satse på. Meget afhænger sikkert af om du er Barca eller Real fan. Se meget mere her.

Spiltips til La Liga 2020/21

Odds er leveret af Unibet.

Her kan du se en oversigt med de aktuelle odds på La Liga vinderspil.

La Liga odds

Vinder af La Liga odds

Vores spiltip: Atletico Madrid til odds 1,50

Før sæsonen troede mange det stod mellem Real Madrid og Barcelona, mens det nu mere ser ud til at være en kamp mellem de to Madrid-klubber. Der er dog et væsentligt forspring til Atletico Madrid og vi tror de bliver vanskelige at indhente.

Særligt fordi Real Madrid ikke har fundet deres tidligere niveau igen. De kommer med sikkerhed til at tabe flere point i løbet af 2. halvdel af sæsonen, mens Atletico’s solide defensiv kommer til at gøre forskellen. Tror du mere på Real Madrid, får du gode odds 4,00 hos Unibet, på dem som mestre.

Spil på La Liga hos Unibet – få 1.000 kr. i velkomstbonus

Topscorer i La Liga odds

Vores bud: Lionel Messi til odds 1,50

Før sæsonen gav Messi odds 1,60 og med aktuelle 1,50 er der ikke meget som har ændret sig. Vi mener faktisk at Lionel Messi som La Liga topscorer i 2020/21 er et endnu mere sikkert bet, end Atletico som mestre. Se bare på de forrige to sæsoner hvor han er endt henholdsvis 8 og 15 mål foran sine nærmeste konkurrenter. Så selv hvis han skulle blive skadet, bør der fortsat være afstand til nr. 2.

Interessant er det, at det er hans gode ven og tidligere holdkammerat, Luis Suarez, der er hans værste konkurrent til topscorertitlen. Suarez har for alvor fået gang i målscoringen, efter skiftet til Atletico Madrid. Et skifte der nemt kan komme til at koste Barcelona dyrt, det har på mange måder været en hovedløs handel af dem.

Gerard Moreno fra Villarreal er en anden overraskende kandidat, men vi har ikke desto mindre svært ved at se ham stå distancen, over for Lionel Messi. Det er også hvad det aktuelle odds 12,00 afspejler, selvom det blot er ét mål der adskiller dem i skrivende stund. Omvendt er vi også kun halvvejs i sæsonen.

Siden kan indeholde annoncer.

Opdateret 18. januar 2021