Odds på La LigaVi ser frem til en La Liga sæson med masser af god fodbold og lækre detaljer. Kingbonus har set frem mod den nye sæson og giver dig overblikket over odds på La Liga vinderen, topscoreren og vores spiltips til hvad du bør vælge.

Se spilforslag og hvilke La Liga odds du har lyst til at satse på. Meget afhænger sikkert af om du er Barca eller Real fan. Se meget mere her.

Spiltips til La Liga 2021/22

Odds er leveret af Unibet.

Her kan du se en oversigt med de aktuelle odds på La Liga vinderspil.

La Liga odds på vinder og topscorer

Messi’s chokskifte til PSG

En interessant sidebemærkning er Lionel Messi’s chokskifte til PSG og hvordan det har påvirket Barcelonas mesterskabschancer, ifølge bookmakerne. De er efter Atletico Madrid og med den startopstilling de kan mønstre, er det også et klart svækket mandskab denne sæson.

Vinder af La Liga odds

Vores spiltip: Real Madrid

Før sæsonen troede mange det stod mellem Real Madrid og Barcelona, men meget har ændret sig siden, hvor Messi bliver svær at erstatte. Barcelona kommer til at mangle mål og selvom Real Madrid har mistet Sergio Ramos og Varane, har de fortsat et erfarent og kompetent mandskab.

Kan Atletico Madrid gøre det igen? Det er bestemt en mulighed, men de haltede i slutningen af sidste sæson, så lige nu hælder vi mest til at Real Madrid bliver spanske mestre

Spil på La Liga hos Unibet – få 1.000 kr. i velkomstbonus

Topscorer i La Liga odds

Vores bud: Karim Benzema til odds 2,25

Karim Benzema har vist imponerende målform i hele 2021, og med Messi ude af ligningen, kan han nemt blive den nye topscorer i La Liga. Vi forstår hvorfor han er klar favorit, men en oplagt outsider kunne være Luis Suarez, der altid er garant for mål.

Han er en ældre herre, men rutineret målræv, og med en skade eller et formdyk til Benzema, er han en oplagt outsider.

Før sidste sæson gav Messi odds 1,60, blot for at markere hvor stor en favorit han var. Barcelona kommer til at mangle hans mål og kreativitet, så det er årsagen til at vi hælder til en topscorer, fra de to Madrid-klubber.

En-Nesyri fra Sevilla kunne være en anden vild outsider, men vi har ikke desto mindre svært ved at se ham stå distancen. Det er også hvad det aktuelle odds 15,00 afspejler.

Siden kan indeholde annoncer.

Opdateret 15. september 2021