Du har muligheden for at afprøve dine kompetencer eller få gratis og risikofrie betting spil på nettet. Du behøver blot at oprette en betting konto og mange udbydere kører med freebets.

Oversigt: Her kan du få freebets

Bookmaker
Bonus
Rating
DK Licens
Få gratis bonus
Mr. Green500 kr. freebet98 %JASpil
888sport500 kr. freebet97 %JASpil
Unibet100 kr. freebet98 %JASpil
ComeOn!500 kr. freebet97%JASpil

Oversigten indeholder annoncer. 

Regler og vilkår gælder | Gælder kun nye spillere | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Det er vigtigt at kende til forskellen mellem freebets og velkomstbonusser. Startbonusserne kræver du selv laver et indskud, men når du får op til 1.000 kroner oveni er det alligevel en god deal. Det giver dig i hvert fald en god start, med mange “gratis” penge at bette for.

Freebets er typisk hvor du “gratis” kan spille på nogle kampe, hvor bookmakeren så dækker hvis du taber. Det kan være et bet på 300 elller 500 kr. alt efter hvad du foretrækker. De fleste udbydere byder dig enten velkommen med en startbonus eller et freebet.

Vi har skrevet mere om velkomstbonusser med/uden indskud på forsiden. Vi anbefaler du opretter en konto og får matchet indbetalingen 100%. Du bestemmer selv om det skal være 200 eller 1.000 kr.

Betting er populært og det er nærmest kun fantasien sætter efterhånden grænser for, hvad der kan bettes på. Med et godt freebet, får du en god kickstart hos bookmakeren, uanset om du er ny eller rutineret spiller.

Alt du skal gøre er at oprette en konto

Det er helt nemt og ligetil at komme i gang. Det sker via følgende 3 steps:

  1. Besøg udbyderen
  2. Opret en konto
  3. Indbetal beløb og modtag gratis velkomstbonus

Lad betting blive en ny og spændende hobby, der er stærkt udfordrende, men også meget givende og lader dig komme tættere på dine drømme.

Opret en konto og prøv gratis betting spil i denne fantastiske verden, hvor udfordring, underholdning og gevinster spiller perfekt sammen.

Tjek også vores oversigt over de bedste odds bonusser her.

De mange muligheder som spiller

Der er talrige muligheder og selv de vildeste drømme kan blive realitet, når du vinder med de rigtige bets. Mange bliver fanget af de adrenalinkick det giver at oddse på en fodboldkamp. Slev den kedeligste kamp kan få dig ud på kanten af sædet.

Tag del i denne spændende verden og vind din del af de store pengepræmier, uden at risikere dine egne penge. Vi viser dig hvilke spiludbydere der er gavmilde nedenfor.