Du har muligheden for at afprøve dine kompetencer eller få gratis og risikofrie betting spil på nettet. Du behøver blot at oprette en betting konto og mange udbydere kører med freebets. Det er klart, at pengene du får at spille for kun er gratis i den forstand, at du skal omsætte dem før de kan trækkes ud.

Samtidig er det vigtigt at kende til forskellen mellem freebets og velkomstbonusser. Startbonusserne kræver du selv laver et indskud, men når du får op til 1.000 kroner oveni er det alligevel en god deal. Det giver dig i hvert fald en god start, med mange “gratis” penge at bette for.

Vi har skrevet mere om velkomstbonusser med/uden indskud på forsiden. Vi anbefaler du opretter en konto og får matchet indbetalingen 100%. Du bestemmer selv om det skal være 200 eller 1.000 kr.

Oversigt: Her kan du få freebets

Bookmaker
Bonus
Rating
DK Licens
Få gratis bonus
Mr. Green500 kr. freebet98 %JASpil
Nordicbet500 kr. freebet97 %JASpil
Betsafe500 kr. freebet96 %JASpil
Unibet100 kr. freebet98 %JASpil
Betfair300 kr. freebet96 %JASpil

Oversigten indeholder annoncer. 

Betting er populært og det er nærmest kun fantasien sætter efterhånden grænser for, hvad der kan bettes på. Med et godt freebet, får du en god kickstart hos bookmakeren, uanset om du er ny eller rutineret spiller.

Alt du skal gøre er at oprette en konto

Det er helt nemt og ligetil at komme i gang. Det sker via følgende 3 steps:

  1. Besøg udbyderen
  2. Opret en konto
  3. Indbetal beløb og modtag gratis velkomstbonus

Lad betting blive en ny og spændende hobby, der er stærkt udfordrende, men også meget givende og lader dig komme tættere på dine drømme.

Opret en konto og prøv gratis betting spil i denne fantastiske verden, hvor udfordring, underholdning og gevinster spiller perfekt sammen.

Tjek også vores oversigt over de bedste odds bonusser her.

De mange muligheder som spiller

Der er talrige muligheder og selv de vildeste drømme kan blive realitet, når du vinder med de rigtige bets. Mange bliver fanget af de adrenalinkick det giver at oddse på en fodboldkamp. Slev den kedeligste kamp kan få dig ud på kanten af sædet.

Tag del i denne spændende verden og vind din del af de store pengepræmier, uden at risikere dine egne penge. Vi viser dig hvilke spiludbydere der er gavmilde nedenfor.