Premier League 2021/22 bliver spændende at følge, men det hele bliver bare mere interessant, hvis man har odds og penge på spil. Vi ser på Premier League odds og giver dig spiltips til hvem der vinder turneringen, bliver topscorer og rykker ned.

Se de forskellige odds på Premier League vinderspil for 2021/22 sæsonen og find frem til hvem du skal sætte dine penge på. 

Spiltips til Premier League 2021/22

Odds er leveret af Unibet.

Premier League odds på vinder og topscorer

Vinder af Premier League odds

Vores spiltip: Liverpool til odds 5,50

Vi medgiver at Manchester City er svage mesterskabsfavoritter, mens at både Chelsea og Manchester United er skarpe konkurrenter. Særligt efter deres køb af Romelu Lukaku og Cristiano Ronaldo. To spillere der straks er strøget ind i top 5 favoritfeltet som topscorer i ligaen.

Odds 5,50 på Liverpool, der for nylig har vundet mesterskabet og som har en af de bedste startellevere, er simpelthen for højt. Vi mener derfor at værdispillet ligger på Liverpool eller evt. Manchester United, der har oprustet kraftigt.

Liverpools store svaghed så vi sidste sæson, en tynd trup, hvor bredden er begrænset. Nu er Van Dijk tilbage og de har hentet Konate ind som backup. Kan deres nøglespillere holde sig skadesfri, tror vi derfor på at de er en seriøs titelkandidat. Kan alle mandskaber holde sig skadesfri, mener vi de har samme mesterskabschancer som City. Det afspejler odds 2,30 og 5,50 bare ikke.

Mange bookmakere har formegentligt lagt meget vægt på sidste sæson, men de virker tilbage på tidligere niveau, og så er Liverpool-mandskabet skræmmende.

Det vilde bud: Tottenham til odds 67,00

Vi har tidligere haft Tottenham som outsider til odds 17,00, dengang de nåede Champions League finalen, for få år tilbage. Der er kommet en ny manager, men mandskabet er meget det samme og de har fået en fin start på den nye sæson.

Er Tottenham ikke længere en seriøs kandidat til top-4 placeringerne? Hvis det er tilfældet, hvordan kan de så give hele odds 67,00 på et mesterskab. De har snuset til det tidligere. Medgivet, det er et vildt bud – et langskud – men vi synes oddset er meget højt.

De er med i Conference League, men har ikke “rigtig” europæisk fodbold at fokusere på, så de har alle muligheder for at dedikere deres tid og kræfter på Premier League. Det er en klar fordel, over for de øvrige mandskaber.

Værdispillet ligger på Tottenham og så har du altid mulighed for at lukke væddemålet med en god gevinst løbende, hvis de er med i toppen til foråret.

Spil på Premier League hos Unibet – opret konto og få 1.000 kr. velkomstbonus

Topscorer i Premier League odds

Vores bud: Mohamed Salah til odds 6,00

Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku er kommet til og er straks blevet de to favoritter til, at blive topscorer i Premier League. Går det helt så enkelt? Det er to klassespillere, men Mohamed Salat har de seneste sæsoner været stabil i toppen af topscorerlisten og værdispillet ligger hos ham.

Odds 6,00 på Salah, der også tager straffespark, er bestemt et spil værd. Kane og Aubameyang er andre kandidater, men vi tror at henholdsvis manglende klubskifte og formnedgang gør, at de ikke løber med titlen.

Kommer Lukaku og Ronaldo til at tage straffe for deres klubber? Det tvivler vi på og det kommer til at gøre deres muligheder og chancer væsentlig mindre. Topscoreren i Premier League er notorisk en, der også tager straffespark.

Outsideren: Jamie Vardy til odds 26,00

Han blev topscorer for et par sæsoner siden og er startet fint med to scoringer. Vi ser derfor et værdispil i Jamie Vardy, der nærmere burde have ligget på odds 12-14.

Odds 26,00 for ham er flot og får Leicester en god sæson, er han bestemt en god kandidat. Igen, du kan altid lukke væddemålet til foråret, hvis han er med i ræset, men du tvivler på han går hele vejen.

Premier League topscorerlisten forrige sæson (2020/21)

  1. Harry Kane – 23 mål
  2. Mohamed Salah – 22 mål
  3. Bruno Fernandes – 18 mål
  4. Patrick Bamford – 17 mål
  5. Heung-Min Son – 17 mål
  6. Dominic Calvert-Lewin – 16 mål

Har du lyst til at oddse, men mangler en spilkonto? Så se hvilke velkomstbonusser de forskellige bookmakere kan tilbyde dig i vores oversigt.

Oversigt over odds bonusser

Vi slutter vores odds forslag til Premier League 2021/22 af med en masse lækre mål fra sidste sæson. En appetitvækker på hvad der venter forude!

Opdateret 15. september 2021

Siden kan indeholde annoncer.