Premier League 2019/20 bliver spændende at følge, men det hele bliver bare mere interessant, hvis man har odds og penge på spil. Vi ser på Premier League odds og giver dig spiltips til hvem der vinder turneringen, bliver topscorer og rykker ned.

Se de forskellige odds på Premier League vinderspil for 2019/20 sæsonen og find frem til hvem du skal sætte dine penge på. 

Spiltips til Premier League 2019/20

Odds er leveret af Unibet.

Vinder af Premier League odds

Vores spiltip: Liverpool til odds 3,75

Vi mener at oddset på Manchester City triumf til 1,50 er alt for lavt, specielt efter at have vundet titlen to gange i træk. Det bliver bestemt ikke nemmere, da der bl.a. vil indfinde sig en sult i mange af City-spillerne helt naturligt, ligesom motivationen ubevidst kan risikere at falde en smule. Det er en kunst at vinde mange titler i træk, specielt fordi alle konkurrenterne samtidig bliver mere og mere sultne efter succes.

Sidste år viste at Liverpool og Man. City er nærmest ligeværdige kandidater til titlen og aktiviteterne på transfermarkedet har ikke skubbet væsentligt til magtbalancen. Nogle vil mene Liverpool præsterede på deres topniveau sidste sæson, men vi kan slet ikke se hvorfor der skal være så stor oddsforskel.

Vi ser god værdi i at spille på Liverpool som mester. De har en uændret trup, masser af selvtillid fra Champions League sejren og så har City mistet deres anfører Kompany. Hans betydning ser ud til at være overset af bookmakerne, til trods for han var rigtig vigtig da tingene skulle afgøres sidste sæson.

Mange faktorer taler for Liverpool, specielt når du kan få odds 3,75 på dem, kontra 1,50 som der er ingen værdi i.

Outsideren: Tottenham til odds 17,00

Der lader til at være bred enighed om at titlen handler hos enten City eller Liverpool blandt bookmakerne, men selvom de er favoritter, behøver det slet ikke gå sådan. Meget kan ske i løbet af en sæson. Hold kan blive ramt af skader, ramme en formkrise og meget andet.

I lang tid var Tottenham med i mesterskabskampen sidste sæson og de ligner bestemt den bedste (og måske eneste) outsider til titlen. Vi tror hverken Chelsea, Arsenal eller Manchester United formår at blande sig helt fremme. Men til odds 17,00 er der bestemt værdi at hente på at spille Tottenham.

De har længe været med helt fremme og har lige været i en Champions League finale, samtidig med der er blevet hentet forstærkninger på transfermarkedet. Ikke mindst har de formå at holde på nøglespillerne, så de er et af de mest sammenspillede hold i rækken.

Værdispillet ligger ved at oddse på Tottenham og så har du altid mulighed for at lukke væddemålet med en god gevinst løbende, hvis de er med i toppen, men du tvivler på de går hele vejen.

Spil på Premier League hos Unibet – opret konto og få 1.000 kr. velkomstbonus

Topscorer i Premier League odds

Vores bud: Mohamed Salah til odds 6,50

Der er overordnet set 5 kandidater til topscorertitlen, som består af følgende spillere:

 • Harry Kane – odds 5,50
 • Mohamed Salah – odds 6,50
 • Sergio Agüero – odds 7,0
 • Aubameyang – odds 8,00
 • Sadio Mané – odds 13,00

Det er rigtig svært at pege på en åbenlys favorit, da meget afhænger af hvordan det enkelte hold klarer sig. Sadio Mané blev delt topscorer sidste år, hvilket var en stor bedrift med tanke på, at Mohamed Salah tager straffespark for Liverpool. Det samme gør Harry Kane i Tottenham.

Vi tror rotationen på Citys hold og skader kan komme til at gøre, Agüero ikke ender som topscorer. Sadio Mané er blevet mere målfarlig i sit spil, men uden at tage straffespark, tror vi han får svært ved at ende øverst på topscorerlisten.

Bookmakerne lader til at være enige, med Salah og Kane som de to største favoritter. På grund af oddset og topscorerlisten de seneste sæsoner, falder vores valg på Mohamed Salah. Hvorfor skal oddset på Harry Kane være lavere, når Salah er endt øverst de to sidste sæsoner, mens Kane sidste år “kun” scorede 17 gange? Vi forstår det ikke, så værdispillet ligger helt klart i at spille på egypteren.

Premier League topscorerlisten forrige sæson (2018/19)

 1. Aubameyang – 22 mål
 2. Mohamed Salah – 22 mål
 3. Sadio Mané – 22 mål
 4. Sergio Agüero – 21 mål
 5. Jamie Vardy – 18 mål
 6. Raheem Sterling – 17 mål
 7. Harry Kane – 17 mål

Et vildt langskud kunne være Raheem Sterling der har scoret henholdsvis 17 og 18 mål de forrige to sæsoner, så det er ikke mange mål han skal lægge til sin måltotal, for at ende øverst. Og han har været inde i en rivende udvikling under Guardiola, så måske han kan tage næste skridt også.

Har du lyst til at oddse, men mangler en spilkonto? Så se hvilke velkomstbonusser de forskellige bookmakere kan tilbyde dig i vores oversigt.

Oversigt over odds bonusser

Vi slutter vores odds forslag til Premier League 2019/20 af med en masse lækre mål fra sidste sæson. En appetitvækker på hvad der venter forude!

Opdateret 31. juli 2019

Siden kan indeholde annoncer.