Velkommet til vores betting guide med gode tips og råd til hvordan du bør spille. Har du ikke prøvet at spille før, eller savner du bedre resultater, så hjælper vi dig bedre i gang.

Læs artiklen for at få gode tips du kan tage med dig i dine betting aktiviteter. Har du ikke allerede en konto kan du nemt komme i gang hos en udbyder. Klik din ind via vores oversigter så du får en stor velkomstbonus.

Se de bedste betting bonusser

10 gode betting råd og tips om odds

Det er ikke tilfældigt at nogle taber mange penge, mens andre better med overskud år efter år. Betting er ikke en videnskab med kræver god viden om de sportsgrene man spiller på.

Det er ikke nok at lytte til din mavefornemmelse, hvis du vil have succes langsigtet. Du skal have 100 % styr på skader, form, karantæner og statistikker. Det vil nemlig hjælpe dig med at udvælge de bedste odds – der går hjem!

I denne betting guide får du 10 gode råd du bør tage med dig:

  1. Specialiser dig i 1-2 sportsgrene og hold dig opdateret.
  2. Fokuser og slå til når du finder værdispil – spil ikke på hvad som helst!
  3. Odds ud fra nyheder, statistikker og formen hos spillerne.
  4. Spil med hjernen og ikke med hjertet.
  5. Læg en strategi og vælg hvilke spiltyper du vil benytte. Betting skal betragtes som en investering.
  6. Hold regnskab – det er vigtigt du ved hvor meget du vinder og taber.
  7. Find det bedste odds – der er mange bookmakere og du bør spille hos den med de højeste odds. Det kan kræve at du har 3-4 aktive konti, hvilket er helt normalt.
  8. Få inspiration fra betting eksperter. Der kan være 1-2 fiduser du kunne få glæde af.
  9. Afprøv og udfordre dig selv – Specielt som ny spiller, bør du finde frem til hvor du er bedst. Om det er i spil på Premier League/Superligaen, eller om det er på singler eller kombineret på Den Lange fra Oddset.
  10. Odds ikke i frustration og vær tålmodig. Mange spiller på dårlige kampe i ren frustration over at have tabt penge eller fordi de ikke kan vente på næste weekend. Det er en DUM ide!

 

Vi håber at disse 10 tips om odds og betting kan hjælpe dig på vej til større succes med din gambling. Det er meget simple trin, du altid bør have i baghovedet.

Der er mange danske spillere der laver ovenstående fejl. Det er i høj grad et udtryk for, at man better for underholdningens skyldes og ikke med en stor seriøsitet.

Ønsker du en god indtjeningskilde langsigtet, kommer du ikke uden om vores 10 betting råd ovenfor.