Da tipning blev tilladt i 1948 var Dansk Tipstjeneste (Danske Spil red.) ikke langsomme til at lancere deres populære tips 13 spil.

Det går i al sin enkelthed ud på at forudsige resultaterne på 13 kampe. Historisk set har det primært været fodboldkampe fra Superligaen eller den engelske Premier League.  I visse programmer kan der ligeledes være kampe i de lavere fodboldrækker i Danmark og England, samt håndboldkampe en sjælden gang.

Den første tips 13 kupon kom en majdag i 1949 og siden har det været et fast ritual at tippe en 13’er for rigtig mange mænd. Se mere om hvordan du får succes med det her. 

Hvis du har lyst til at komme i gang med at oddse på fodbold, kan du altid finde de bedste velkomstbonusser på Kingbonus.dk. Gå til vores oversigt for at se, hvor du bør oprette konto:

Se de bedste odds bonusser

 

Tip en 12’er eller 13’er

3 gode råd

Det gør ikke den store forskel om du skal tippe en 12’er eller 13’er. Den primære forskel på tips 12 og 13 er, at 13’eren foregår om lørdagen, mens 12’eren er om søndagen.

Tips 13 kupon

Eksempel på Tips 13 kupon.

Dertil kommer at du har én kamp mindre at spille på, hvilket bør få en lille indflydelse på din strategi.

Hvis du vil have succes med at tippe en 13’er eller 12’er bør du nemlig gøre det med omtanke.

Du får her 3 gode råd til hvordan du bør bære dig ad.

1. Udvælg en lille håndfuld sikre kampe

Du skal altid have udvalgt 3-4 kampe du er sikker på går hjem. De må ikke misses! Det vil give dig plads til at sikre dig, på de mere usikre spil.

2. Undersøg holdenes form og indbyrdes statistikker

En af de vigtigste fokusområder bør være holdenes nuværende form. Er de sprudlende eller i krise? Dertil kommer de indbyrdes statistikker, som altid bør være en parameter. Der er bare nogle hold der altid har overtaget over andre. Hvis de seneste 10 indbyrdes opgør er endt med 8 sejre, er det nok et godt pejlemærke!

3. Garder dig strategisk

På alle kuponer er der meget usikre kampe, som er umulige at forudsige. Garder dig på dem, ved at satse på to udfald. I særlige tilfælde kan du satse på alle tre udfald, men bemærk du kun kan have et begrænset antal “usikre” kampe.

Tip en 12 eller 13’er hos Danske Spil online eller i dit nærmeste supermarked.

 

Tips 12 og 13 program og resultater

Der kommer hele tiden nye programmer fra Danske Spil der typisk udkommer to gange på en uge. Én for midtuge spillene tirsdag til torsdag og ét kampprogram der gælder fra fredag til mandag.

Når det kommer til tips 12 og 13 programmet, kommer det kun i weekenden. Programbladene kan findes i landets supermarkeder eller på Danskespil.dk.

Har du allerede spillet, vil du helt sikkert være interesseret i resultaterne. Det kan du nemt gøre på tekst-tv eller ved at besøge hjemmesider med resultatlister. Danskespil har naturligvis deres egne to sider, med tips 12 og 13 resultater.

Ugens resultater på 12’er kuponen

Ugens resultater på 13’er kuponen