Kingbonus kan tilbyde dig en eksklusiv Spillehallen.dk bonuskode, der gør at du kan få 75 kroner uden indskud som ny spiller. Det giver dig muligheden for at prøve den populære danske udbyder og når du har indbetalt 100 kr, får du 100 kroner ekstra.

Bonuskoden til Spillehallen er: KING

Vi ser nærmere på hvordan du kommer i gang og på hvorfor Spillehallen.dk er et godt valg.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt at komme i gang på Spillehallen.dk og bruger du vores bonuskode KING får du 75 kroner helt uden at indbetale penge. Her er de tre simple trin:

  1. Gå til Spillehallen – og klik på “Få din bonus her”
  2. Indtast dine oplysninger og bonuskoden KING
  3. Pengene kommer ind på din konto – sæt i gang!

Du kan med fordel indskyde penge efterfølgende, da du får matchet beløbet 100 %. På den led får du ekstra penge at spille for og med deres høje tilbagebetalingsprocenter, er der gode gevinstchancer for dig.

En verden af spilleautomater

Der er ingen tvivl om de er én af de mest populære online udbydere af spillemaskiner på det danske marked. De har et væld af forskellige og originale automater, der vil opfylde behovene hos de fleste gamblere.

I modsætning til andre steder, finder du her 3D automater, der kan give en særlig livlig oplevelse. Når du spiller på hjemmesiden, gør du det altså ikke kun i jagten på gevinsten og adrenalinsuset. Du gør det ligeledes for at blive underholdt.

Det er det aspekt som fanger mange danskere. At man kan have det rigtig sjovt, samtidig med man kan gå efter den store jackpot. Vel og mærke uden at sætte hele ens økonomi på spil.

Spillehallen.dk er et godt sted for dig, der er vild med de enarmede tyveknægte og som gerne vil prøve andre spilleautomater end de øvrige på markedet.

Dansk service og support

Hvad der vil tælle som et stort plus for mange er, at Spillehallen.dk tilbyder dig dansk service og support. Det er en fuldblods dansk udbyder og du kan derfor være sikker på at få hjælp, hvis du får behov for det.

Det giver altid en dejlig tryghed, særligt for de ældre målgrupper, hvor det engelske sprog er mere ubekvemt. Samtidig er de naturligvis godkendt af Spillemyndigheden som alle de øvrige udbydere vi henviser til her på Kingbonus.dk.

God fornøjelse med at prøve deres automater!