Usmageligt eller et spil værd?

Kingbonus starter en nyhedssektion med alle de mest aktuelle nyheder, regelændringer etc., der kan være aktuelt for dig som spiller eller gambler.

Vi starter med et brag! Med et emne der er til stor debat, for nu kan du spille på hvem der bliver det næste offer i Zoo. Det stiller et naturligt spørgsmål; Er det usmageligt eller et spil værd?

Man kan roligt sige at Zoologisk Have er i stærk modvind, efter de har aflivet flere dyr. Den almene dansker har svært ved at forstå, at en aflivning kan være for dyret bedste.

Det er helt fair at der kan være debat og delte meninger omkring dette, men at man nu kan oddse på en blid form for “mord” er i vores øjne usmageligt. At man kan eller ønsker at tjene penge på at et dyr lider og derfor bliver aflivet.

Paddy Power tilbyder odds

Det er Paddy Power der er ude at tilbyde væddemål – vi har udvalgt en række af dem.

  • Antilope – Odds 6
  • Isbjørn – Odds 8
  • Skildpadde – Odds 33

Det er ikke første gang at Paddy Power, adskiller sig ved at være en fræk og grænsesøgende bookmaker, når det kommer til deres valg af væddemål. Det er tit de har interessante vinkler og spilmuligheder for deres kunder, hvad enten man kan lide det eller ej.

Det kan en vis Nicklas Bendtner også tale med om. Så det er helt ikke ikke første eller sidste gang, at vi ser denne type odds fra bookmakeren Paddy Power.

Opdatering 6. juni 2017

Paddy Power har suspenderet bets i Danmark, hvilket betyder at den irske udbyder ikke tager imod danske spillere. Det er derfor du bliver mødt af en informationsboks på deres hjemmeside, når den bliver tilgået fra en dansk IP-adresse. Så selvom du skulle få lyst som oddser, må vi henvise dig til de øvrige bookmakere i vores odds bonus oversigt.

Aflivninger er normale

Man kan altid diskutere det moralske i gambling på aflivninger, men faktum er at det er helt normale procedurer for en Zoologisk Have. De har jo et stort ansvar for at dyrene har det godt.

Zoo har oplyst det normale antal ligger på 20-30 aflivninger om året, så der er bestemt muligheder i spillet, hvis man er en kyniker.

Du kan læse mere om historien på DR.dk.