Pokerklubber i Danmark har altid været populære, særligt efter af Texas Hold’em fik sit store gennembrud i hele landet. Der er meget forskel på at spille i en pokerklub og online på nettet.

I denne artikel ser vi nærmere på disse forskelle og de danske pokerklubber, herunder licens og bevilling. Vi kan afsløre at der er fordele og ulemper ved begge ting. 

 

Poker online vs. pokerklub

Der er markante forskelle mellem at spiller poker online og gøre det i klub. På nettet kan du få glæde af store bonusser og mange spillere gør det her, for at tjene penge. Enten på hobbyplan eller som professionelle.

I landets klubber er det sjove og sociale element langt mere i højsædet. Det er ikke fordi du ikke kan vinde væsentlige præmier til disse arrangementer, men du får fx. ikke stukket en velkomstbonus på 5-10.000 kroner i hånden som hos online udbyderne.

Hos Kingbonus kan du finde den bedste poker bonus her. Vi henviser dig altid til de bedste spiludbydere online, alt efter om du vil bette, spille poker eller casino.

Hvad skal jeg vælge?

Det ene sted udelukker ikke det andet, men hvis du spiller for at vinde penge, så er Internettet det eneste rigtige. Specielt fordi du kan gøre det døgnet rundt og når det passer dig.

Men har du brug for lidt træning, erfaringer eller noget ekstra socialt, kan klubberne bestemt være et godt supplement. Det er ligeledes værd at bemærke, der er stor forskel på at spille bag en skærm og hvor folk kan se dit ansigt og ageren. Så husk på at justere dit spil i forhold til dette.

 

Har pokerklubben licens?

Hvis du vælger at være en del af den lokale pokerklub, bør du altid sikre dig at den har licens. Det er langt fra alle steder det er tilfældet. Det kræver en bevilling og det kan ifølge Danskpokerklub.dk tage op til 5 uger at få. Dette er blevet et lovkrav fra SKAT siden januar 2010.

Loven indebærer ligeledes at turneringspuljen ikke må overstige 15.000 kroner og heri ligger begrænsningen for hvor mange penge du kan vinde.

I skrivende stund er der 11 aktive og lovlige pokerklubber i Danmark med bevilling ifølge Dansk Pokerforbund, beliggende i både Jylland og på Sjælland.

Forskellen mellem klubber og alm. hygge

Det er vigtigt at skelne imellem klubber og den almindelige hygge med dine venner. For der er jo intet problem i at man mødes 4 drenge og spiller lidt poker.

Den klare forskel opstår når der afholdes turneringer, hvor man kan signe up som spiller. For en helt klar definition af forskellen, hvor langt gråzonen strækker sig, anbefaler vi at du kontakter SKAT. Det er dem der står bag lovgivningen.