Der er næsten ingen mænd med respekt for sig selv, der ikke spiller poker. Det er blevet virkelig populært, hvilket måske skyldes, at de er nemt at lære, men utrolig svært at mestre.

For selvom nogle pokerspillere ikke er meget for at indrømme det, så er ingen perfekt. Hvad enten du er nybegynder eller hardcore pokerhaj er der altid plads til forbedring.

Kingbonus giver dig her en poker guide med vores bedste råd, der forhåbentlig kan gøre dig til en bedre spiller. 

Den store pokerguide – 4 gode råd

Noget af det vigtigste er, at studere spillet, da viden er magt! På den måde udvikler man sig som pokerspiller. Derfor bør man hver uge læse noget litteratur om poker, da tiden er godt investeret.

1. Spil flere borde – for kvantitet er lig med dollars. Den nemmeste måde at tjene flere penge på er simpelthen at spille flere spil. Hvis du kun spiller ved et bord af gangen – her snakker vi naturligvis online poker – så misser du de store fordele ved online-spillet.

Ved at spille flere borde samtidig kan du øge din indtjening uden at bruge mere tid på sagen. Med øvelse, så kan de fleste mennesker spille mindst fire borde samtidig uden at de alligevel mister skarpheden.

2. Hold øje med bonusser på nettet. De bedste pokersites online tilbyder løbende muligheder for at du kan få f.eks. loyalitetsbonusser osv. Det er derfor en god ide at holde øje med disse mange tilbud, da det kan være en nem måde at få flere dollar på kontoen på uden selv at sætte penge ind.

3. Sørg for at kende dig selv – dine stærke og svage sider. Den største konkurrent du har ved bordet, er nemlig ofte dig selv. Lad ikke hovedet koge over, bare fordi du har tabt en vigtig hånd.

4. Mentalt fokus og kølighed. For at udvikle dit spil succesfuldt er det vigtigt, at du kan fokusere mentalt. Så lad være med at gå til bordet, hvis du ikke er 100 pct. fokuseret. En vis form for selvtillid er også vigtigt ved bordet.

Du bliver nødt til at kunne stole på dine egne evner. Der findes meget litteratur om psykologi i poker, som kan være en god ide at læse op på.

Oversigt over de bedste pokerspil på markedet

Den mest gængse form for pokerspil er Texas Hold’em. Der er dog en lang række af andre sjove spil, som du kan spille.

  • Texas Holdem (det klart mest udbredte i Danmark)
  • 5 card draw
  • Omaha
  • Omaha high/low8 or better
  • 7 card stud

Uanset hvilket pokerspil du vælger, så er det en god ide at følge den store pokerguide!