Karamba er ikke den mest kendte spiludbyder i Danmark, men det vil vi ændre på i denne anmeldelse. Kingbonus ser nemlig nærmere på hvad de kan tilbyde, i vores Karamba anmeldelse.

Bliv klogere i deres spiludvalg, velkomstbonusser og meget mere.

Vi starter med en udtalelse fra en Karamba-spiller, der indtil videre har haft meget sjov hos dem:

“Karamba har et fantastisk udvalg af spillemaskiner, så man kommer aldrig til at kede sig. Man kan nemt gå fra den ene maskine til den næste” Hanne, 43 år

Karamba bonuskode og 100 gratis spins

Benyt bonuskode: KAR100 og få 100 gratis spins

Startbonusser er en af de vigtigste elementer som spilfirma. Det er det der drager mange nye kunder og her er Karamba ret unikke. De tilbyder nemlig 100 gratis spins på husets regning, når du opretter konto.

Du kan altså oprette en konto hos Karamba helt gratis og risikofrit, afprøve deres spil og bagefter vurdere om du vil indbetale penge.

De matcher dit indskud op til 2.000 kroner, så der er god grund til at udnytte muligheden. Vi har her beskrevet hvor hurtigt det er at komme i gang:

1. Gå til Karamba.dk

2. Tryk Spil Nu og indtast oplysninger

3. Du får 100 gratis spins – og kan efterfølgende opsøge din velkomstbonus.

Få din Karamba bonus

 

Det er vigtigt at nævne Karamba adskiller sig fra øvrige udbydere ved at tilbyde smarte og hyggelige skrabespil. Det er en af de fordele du får, ved at være kunde hos dem.

Når du bliver træt af at skrabe løs, kan de tilbyde dig en bred vifte af spillemaskiner med mange forskellige varianter.

Værd at vide

Karamba.dk er godkendt af Spillemyndigheden og kan derfor tilbyde dig helt sikre, lovlige og skattefrie spil. Med en god support vil du være i gode hænder hos dem.

  • Startbonus: 100 gratis spins og 2.000 kr. i velkomstbonus
  • Sprog: Dansk
  • Support: Dansk
  • Bredt udvalg af spillemaskiner
  • NYHED: Smarte skrabespil

Vi kan varmt anbefale dem, hvis du leder et nyt sjovt sted at spille. Der er mange timers underholdning hos dem.

Relateret indlæg: Anmeldelse af Casinosjov

Siden indeholder henvisningslinks.