Gus Hansen regnes af mange for at være den bedste danske pokerspiller, eller i hvert fald en af de mest nytænkende og kreative spillere.

Kingbonus har stor respekt for Gus Hansen, der senest led et nederlag på EPT i Wien. Det blev kun til en 71. plads og 12.600 euro. Småpenge og en dårlig placering, for en spiller af Gus’ kaliber.

Han mener selv han er ramt en smule på stoltheden for tiden. Læs om hans nedtur i denne artikel. 

Et tab på 17 millioner dollars på Full Tilt

Gus Hansen er ikke i storform for tiden, for at sige det pænt, faktisk har han tabt rigtig mange penge de seneste mange måneder over nettet.

PNN beretter om et tab på 17 millioner dollars samlet set, hvilket står i kontrast til de mange millioner han har vundet igennem karrieren.

De seneste års tabte penge og nederlag har da også såret Gus Hansen en smule. Hvem ville ikke være det, med så mange tabte penge?! Ifølge ham selv er det specielt stædigheden, der kan koste ham hænder og penge i sidste ende.

Han har været glad for at kunne finde opbakning blandt venner som Theo Jørgensen og Viktor Blom, der ligeledes er blandt de førende pokerspillere i Danmark.

Betragtningerne fra Gus Hansen er rigtig interessante og er et godt eksempel på hvor meget op og ned, pokerverdenen kan være.

Det er Remko Rinkema der har interviewet pokerspilleren og lavet et podcast. Læs mere om interviewet på PNN her.