Vil du gerne finde den bedste bookmaker på markedet, så har vi lavet en god guide til at finde det. Mange har størst fokus på velkomstbonussen, men du bør ligeledes have blik for omsætningskrav, spiludvalg og tilbagebetalingsprocenter.

Bookmakernes velkomstbonusser minder nemlig meget om hinanden, hvor 100 % match op til 1.000 kroner er standard niveauet. Det er kun Unibet der tilbyder mere, med deres bonus på 1.500 kr. til nye spillere.

Sådan vælger du den rigtige bookmaker

Vi vil nu se nærmere på de forskellige faktorer du bør overveje og gennemtænke, når du skal finde den bedste bookmaker. Vi mener at følgende 4 elementer bør tages med i overvejelserne:

Bonusser og fordele

Det første og vigtigste for mange er de bonusser og fordele du kan få undervejs. Det er meget forskelligt hvilke fordele du bliver tilbudt, af hver enkel bookmaker. Så hvis det gør en forskel for dig, bør du undersøge de nærmere.

Bonusser kan fås på flere måder. Den mest kendte er velkomstbonussen, men selv som eksisterende kunde kan der opnås bonusser ind i mellem.

Find den bedste velkomstbonus til odds i vores oversigt her.

Omsætningskrav

Mens startbonussen giver dig ekstra penge at spille for, er det omsætningskravet der definerer hvor hurtigt og nemt de kan trækkes ud igen. Her varierer omsætningskravene en del, hvor 6-8 gange er det mest normale.

Hvor meget det betyder for dig er individuelt, men du bør i hvert fald vide det på forhånd, inden du vælger din næste bookmaker.

Spiludvalg

Spiludvalget er et tredje afgørende element, da det har en betydning specielt langsigtet. Hvor mange sportsgrene kan du spille på og hvilke fodboldrækker kan du bette på. En udbyder som Nordicbet er bl.a. blevet meget populære på at tilbyde betting på de lavere danske fodboldrækker.

Det kan ligeledes være værd at overveje muligheden for at spille poker og casino hos samme udbyder. Hvis du elsker en kombination af betting og poker, bør du eksempelvis finde en spiludbyder der giver mulighed for det.

Se også: Her kan du få gratis betting bonus (freebet)

Kundeservice

Sidst er der kundeservicen og selvom den er god hos de fleste, er det forskelligt om den er 100 % dansk. Eller på hvor hurtig behandlingstid der er, hvis du oplever problemer. På Trustpilot kan du hurtigt tjekke de forskellige udbydere og ellers kan du med fordel tjekke vores sektion med anmeldelser i menuen.

 

Det er helt op til dig hvilke af de 4 faktorer der spiller den største rolle, men alle tingene bør indgå i beslutningsprocessen, så du får fundet den bedste bookmaker første gang.