Har du lyst til at spille på Formel 1? Her kan du se hvilke bookmakere du kan bette hos, se odds på vinderen og meget mere. Formel 1 er det største inden for motorsport og bliver kun mere interessant at følge med i, når der er noget på spil.

Vi er glade for at Kevin Magnussen er blevet en fast kører, til at sætte dansk kulør på F1-løbene. Det er altid ekstra spændende at følge med, når der er danskere involveret.

Odds på Formel 1 2020

Mange bookmakere udbyder spil på Formel 1 og odds på både den samlede vinder og vinderen af de enkelte løb. Lige nu ligner det en sejr til Lewis Hamilton, så aktuelt er det spil faktisk lukket. Du kan fortsat spille på vinderne af de enkelte løb.

Har du en favorit? Eller ønsker du at spille på de kommende F1 løb? Opret konto hos 888sport og få 500 kr. freebet.

Bookmakere med odds på Formel 1

Det er ikke alle bookmakere der har spil på Formel 1, men en del udbydere har, hvilket indebærer 888sport og Unibet.

Du kan få en velkomstbonus på op til 1.000 kr. hos udbyderne, så du har ekstra penge at satse på dine bets.

Hvem er favorit til årets titel?

Den helt klare favorit er Lewis Hamilton, der aktuelt er over 70 point i front. Det vil derfor være mere interessant at kigge på vinderen af de enkelte løb eller hvem der slutter i top 3.

Man må virkelig sige at Mercedes sidder på tronen i år, med Lewis Hamilton som 1’er og Valtteri Bottas som 2’er i klassementet. Bagefter kommer Red Bull og Ferrari med deres to kørere hver. Det er ofte set de tre teams der kæmper om mesterskabet, men i år ser Mercedes i den grad ud til at trække det længste strå.

Formel 1 løbskalender og banerne 2019

Når sæsonen nærmer sig, åbner bookmakerne naturligvis også for en lang række spil på de enkelte grandprixer, og derfor kan det være brugbart med en oversigt over banerne, som kørerne skal igennem løbet af sæsonen. Derudover kan du se hvilke dage løbet afvikles.

1 – Australiens grandprix, 17. marts 2019
Melbourne Grand Prix Circuit, Melbourne
Sæsonåbneren. Sebastian Vettel tog sejren i 2017-udgaven, men på Daniel Ricciardos hjemmebane vil han nok være ivrig efter at tage sejren og komme godt fra land. Banen er kendt for at være hurtig og relativt let at køre, så bilernes motorkraft kan let blive afgørende i årets første løb.

2 – Bahrains grandprix, 31. marts 2019
Bahrain International Circuit, Sakhir
Dette grandprix har byttet plads med det kinesiske grandprix i forhold til 2017-sæsonen, hvor Sebastian Vettel vandt løbet.

3 – Kinas grandprix, 14. april 2019
Shanghai International Circuit, Shanghai
2017-sæsonens vinder blev Lewis Hamilton, der dermed grundlagde, hvad der skulle ende med verdensmesterskabet. Banen er kendt for at have et enormt langt lige stykke, hvor bilerne kan kommer op over 300 kilometer i timen, inden de skal bremse helt ned for at komme rundt i et hårnålesving.

4 – Azerbaijans grandprix, 28. april 2019
Baku City Circuit, Baku
Dette grandprix er rykket frem fra juni for at gøre plads til det franske grandprix, der vender tilbage til løbskalenderen. I 2017 vandt Daniel Ricciardo på banen. Det er den næstlængste bane i Formel 1, og det er et af de få gadeløb, der er på kalenderen.

5 – Spaniens grandprix, 12. maj 2019
Circuit de Barcelona-Catalunya, Barcelona
Lewis Hamilton vandt 2017-udgaven af dette grandprix i Barcelona, hvor banen er kendt som værende en god allrounder-bane, hvor man altså skal være stærk i flere facetter i ræset.

6 – Monacos grandprix, 26. maj 2019
Circuit de Monaco, Monte Carlo
Denne meget smalle bane i Monacos gader gør det svært at overhale, og derfor kan der være idé i at sætte penge på køreren i pole position. 2017-vinderen var Sebastian Vettel.

7 – Canadas grandprix, 9. juni 2019
Circuit Gilles Villeneuve, Montreal
Denne bane har flere svære sving, og især de første to er vanskelige. De er kendt som Senna S-svingene. Vinderen i 2017 var Lewis Hamilton.

8 – Frankrigs grandprix, 23. juni 2019
Circuit Paul Richard, Le Castellet
Løbet vender tilbage til Formel 1-kalenderen for første gang siden 2008. Felipe Massa vandt, sidst feltet var i Frankrig, men det var på en anden bane, og vi må derfor vente og se, hvem banen passer til.

9 – Østrigs grandprix, 30. juni 2019
Red Bull Ring, Spielberg
2017-vinderen blev Valtteri Bottas. I samme ombæring satte han banerekorden på Red Bull Ring, der blev taget i brug i 2016.

10 – Englands grandprix, 14. juli 2019
Silverstone Circuit, Silverstone
Lewis Hamilton fik hjemmebanesejren, da 2017-udgaven blev kørt på den legendariske bane, hvor han også har banerekorden og må være et godt bud på en vinder i 2018 igen.

11 – Tysklands grandprix, 28. juli 2019
Hockenheimring, Hockenheim
Det tyske grandprix har været taget af kalenderen et enkelt år men vender nu tilbage. Banen har meget lille højdeforskel fra højeste til laveste punkt. Kimi Räikkönen har banerekorden.

12 – Ungarns grandprix, 4. august 2019
Hungaroring, Budapest
Banen kaldes også “Monaco uden bygninger”, fordi den ligesom Monte Carlo-banen er svær at overhale på. Sebastian Vettel vandt 2017-udgaven.

13 – Belgiens grandprix, 1. september 2019
Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot
Sebastian Vettel holder banerekorden, som han tog i 2017-udgaven. Han endte dog ikke med at vinde løbet, da Lewis Hamilton kom først over målstregen.

14 – Italiens grandprix, 8. september 2019
Autodromo Nazionale Monza, Monza
Lewis Hamilton vandt i 2017 det italienske grandprix. Det er en hurtig bane, der er hård ved gearkasserne på grund af enormt mange gearskift.

15 – Singapores grandprix, 22. september 2019
Marina Bay Street Circuit, Singapore
Også dette løb vandt Lewis Hamilton i 2017. Løbet er kendt for at blive kørt om aftenen, hvilket giver en speciel stemning. Det er også kendt for altid at have en safety car i brug.

16 – Ruslands grandprix, 29. september 2019
Sochi Autodrom, Sochi
Løbet er siden 2017 blevet rykket fra april til september for at erstatte det malaysiske grandprix, der er udgået. 2017-vinderen var Valtteri Bottas, og Kimi Räikkönen har banerekorden.

17 – Japans grandprix, 13. oktober 2019
Suzuka International Racing Course, Suzuka
Lewis Hamilton er forsvarende mester på banen, som Kimi Räikkönen holder banerekorden på. Banen er meget aflang med en del små sving, der nærmest giver slalomløb i perioder.

18 – Mexicos grandprix, 27. oktober 2019
Autódromo Hermanos Rodríguez, Mexico City
Denne bane er enormt hurtig og med store højdeforskelle. Luften er tynd, hvilket er besværligt for både bilerne og kørerne. Max Verstappen er forsvarende mester.

19 – USAs grandprix, 3. november 2019
Circuit of the Americas, Austin, Texas
Denne meget nye bane er inspireret af flere af de europæiske baner og har endda kopieret nogle af deres facetter direkte. Lewis Hamilton vand 2017-udgaven.

20 – Brasiliens grandprix, 17. november 2019
Autódromo José Carlos Pace, Sao Paolo
Der er meget prestige i dette grandprix, og i mange år var det også sæsonfinalen. Banen er brugt siden 1990, og i 2017 satte Max Verstappen banerekord. Sebastian Vettel vandt.

21 – Abu Dhabis grandprix, 1. december 2019
Yas Marina Circuit, Abu Dhabi
Sæsonfinalen er der naturligvis også meget prestige i at vinde. Banen er en blanding af lange, lige stykker og meget snævre sving. Sebastian Vettel har banerekorden. 2016-udgaven, der er den seneste, blev vundet af Lewis Hamilton.