Dansk777 er en af de førende udbydere inden for spilleautomater og jackpots. Kingbonus ser i denne artikel nærmere på udbyderen i vores Dansk777 anmeldelse.

Her kan du få et indtryk af spilmulighederne, deres velkomstbonusser og hvad du ellers bør vide om dem. Vi lægger ud med en udtalelse fra en kunde, der selv er begejstret for dem:

“Dansk777 har fået gode anmeldelser på nettet og jeg kan kun være enig. De har en rigtig venlig support og mange muligheder for ivrige spillere som mig.” Povl 38 år

Dansk777 er dansk på alle måder og du kan derfor trygt oprette en konto hos dem. Hjemmesiden, sproget, supporten og licensen har alle dansk pas. Det står i kontrast til deres konkurrenter på markedet, hvor flere af dem er mere engelsksprogede og internationale.

Som spiller er det nu meget rart at man kan forstå det hele 100 %, så det tæller helt sikkert som et plus.

Dansk777 bonus – Bonuskode: Dansk100

Når du opretter dig som bruger på Dansk777.dk får alle nye spillere 100 gratis spins. Du får altså muligheden for at afprøve deres system og spilleautomater. Et fantastisk tilbud for nye spillere, der bare vil se hvad det er. Alt du skal gøre er følgende:

1. Gå til Dansk777

2. Tryk på Spil nu og indtast oplysninger

3. Du får automatisk 100 gratis spins og 100 % ekstra dit indskud

*Du kan få en Dansk777 casino bonus på op til 2.000 kr.

De har løbende store jackpots, hvor Starburst nok er den mest kendte. Her er jackpotten på 2 millioner kroner og det kan hurtigt gøre dagen en del sjovere.

Vandt jackpot på over 1.500.000 kroner

Stefan blev den heldige vinder af en jackpot på hele 1.504.135 kroner hos Dansk777 og du kan se ham kommentere på det i denne video. Han er godt nok rolig, i forhold til at at være blevet millionær! Er du den næste i rækken?


Tjek også: Anmeldelse af Simba Games

Værd at vide

Vi slutter af med alle de basale informationer som du bør kende til.

  • Over 75 forskellige spilleautomater
  • Bonus: 100 gratis spins og velkomstbonus på 2.000 kr.
  • VIP og loyalitetsprogrammer: Dansk777 kører VIP og loyalitetsprogrammer som de fleste andre spiludbydere på markedet. Når du har spillet for 100 kr. hos dem, modtager du 1 point til din konto. Du vil med tiden opleve, at jo mere du spiller, desto bedre bliver gevinsterne og fordelene.
  • Sprog og support: Dansk – Supporten er til  rådighed store dele af døgnet fra kl. 8 om morgenen, til kl. 1 om natten. Du kan både kontakte dem pr. telefon, mail eller via supporten på hjemmesiden. Du har altså alle muligheder for at få svar og hjælp undervejs.
  • Godkendt licens: JA

Kingbonus.dk kan varmt anbefale Dansk777.dk som din kommende spiludbyder. De har et bredt udvalg og kombinationen af sjove spil og god grafik, gør at der er mange timers sjov forude.