Kingbonus har set nærmere på udbyderen Bingoslottet, hvor du både har mulighed for at spille bingo og de velkendte spillemaskiner på nettet.

I vores anmeldelse af Bingoslottet kan du få et indtryk af deres spiludvalg, hvem der står bag og hvor nemt du kan få en gratis Bingoslottet bonuskode. Se meget mere her.

Få en gratis Bingoslottet bonuskode

De fleste nye spillere vil være mest interesseret i mulighederne for at få en bonuskode til Bingoslottet. Det er muligt og helt simpelt, faktisk behøver du ikke nødvendigvis en bonuskode.

Du skal blot oprette en konto, udfylde dine oplysninger og så får du en 100 kroners bonus ind på kontoen. Du kan efterfølgende vælge at lave et indskud, der bliver matchet med 100 % op til 2.000 DKK. Så indbetaler du 2.000, får du reelt 4.000 kr. at spille for. Det er mange penge og bør kunne give dig mange timers sjov.

Se hvor du ellers kan få gavmilde velkomstbonusser via forsiden.

Prøv at spille Bingoslottet gratis

Den gratis bonus til nye kunder, giver dig mulighed for at spille Bingoslottet gratis, uden at risikere en masse penge selv. Du kan derved prøve hvordan det fungerer, inden du tager en beslutning om evt. at indsætte penge. Det skal nævnes at bonussen på 100 kroner skal gennemspilles 60 gange, så det er lidt vej, før du kan trække dem ud igen. Men det giver dig en unik mulighed for at afprøve deres udvalg og site, før du beslutter, om du ønsker at lave en indbetaling.

Se også vores side om bingo bonusser uden indbetaling.

Bingo spiludvalg

På Bingoslottet.dk kan du vælge imellem mange forskellige spil, alt efter hvad du foretrækker. Du kan prøve bingospil som deres Happy Hour, Pengesækken og Mønsterspil. Du kan kort sagt spille døgnet rundt, med forskellige indsatser, alt efter hvad du ønsker.

Foruden dette, finder du et bredt udvalg af automater, hvor der både er nye og mere velkendte modeller. Du kan derfor nemt få tiden til at gå, uden at kede dig. Spilleautomaterne i udvalget er velkendte maskiner som Starburst, Gonzo’s Quest og Jack Hammer, sammen med mere unikke varianter som Pirate’s Treasure, Spectra og Get Cracking.

Bag Bingoslottet.dk står det danskejede Dansk Underholdning Ltd. der har været aktive på markedet siden 2006. De har derfor over 10 års erfaring, hvilket bidrager til et casinosite, der opfylder de fleste behov. De er godkendt af den danske spillemyndighed, som alle de øvrige udbydere vi dækker her på Kingbonus. Du kan derfor trygt vælge dem, som din næste udbyder.

Du kan se mere på deres officielle hjemmeside Bingoslottet.dk.

Man kan savne en bedre grafik

En af svaghederne ved Bingoslottet er grafikken på flere af deres spil. Specielt i Bingo-sektionen kan man savne en bedre og mere smart grafik. For dem der elsker at spille på mobilen, tæller dette område ligeledes ned i vores anmeldelse.

Alt i alt mener vi Bingoslottet fortjener en samlet anmeldelse på 3 uf af 5 stjerner.