Betting er et meget populært spil, der kan give dig enorme pengepræmier. Kun fantasien sætter efterhånden grænser for, hvad der kan bettes på. Du har nu muligheden for at afprøve dine kompetencer eller få gratis og risikofrie betting spil på nettet.

Du behøver blot at oprette en betting konto, så bliver du mødt velkommen af en klækkelig velkomstbonus. Det er klart, at pengene du får at spille for kun er gratis i den forstand, at du skal omsætte dem før de kan trækkes ud.

Samtidig er det vigtigt at kende til forskellen mellem free bets og velkomstbonusser. Startbonusserne kræver du selv laver et indskud, men når du får op til 1.500 kroner oveni er det alligevel en god deal. Det giver dig i hvert fald en god start, med mange “gratis” penge at bette for.

Vi har skrevet mere om velkomstbonusser med/uden indskud på forsiden. Vi anbefaler du opretter en konto og får matchet indbetalingen 100%. Du bestemmer selv om det skal være 200 eller 1.000 kr.

Oversigt: De gratis spil

Muligheden for at få en gratis betting bonus, giver dig chancen for at høste erfaringer eller udnytte de gavmilde spiludbydere. Du kan se mulighederne i vores oversigt nedenfor.

Bookmaker
Bonus
Rating
DK Licens
Få gratis bonus
Unibet100 kr. freebet97 %JASpil
Betfair300 kr. freebet97 %JASpil

Oversigten indeholder annoncer. 

Med de gratis betting penge du får via deres bonusser, får du en god kickstart hos bookmakeren, uanset om du er ny eller rutineret spiller.

 

Alt du skal gøre er at oprette en konto

Det er helt nemt og ligetil at komme i gang. Det sker via følgende 3 steps:

  1. Besøg udbyderen
  2. Opret en konto
  3. Indbetal beløb og modtag gratis velkomstbonus

Lad betting blive en ny og spændende hobby, der er stærkt udfordrende, men også meget givende og lader dig komme tættere på dine drømme.

Opret en konto og prøv gratis betting spil i denne fantastiske verden, hvor udfordring, underholdning og gevinster spiller perfekt sammen.

Tjek også vores oversigt over de bedste odds bonusser her.

De mange muligheder som spiller

Der er talrige muligheder og selv de vildeste drømme kan blive realitet, når du vinder med de rigtige bets. Mange bliver fanget af de adrenalinkick det giver at oddse på en fodboldkamp. Slev den kedeligste kamp kan få dig ud på kanten af sædet.

Tag del i denne spændende verden og vind din del af de store pengepræmier, uden at risikere dine egne penge. Vi viser dig hvilke spiludbydere der er gavmilde nedenfor.