Vi slutter fodboldsæsonen af med et sidste spilforslag og hvilken bedre måde, end at se frem mod Champions League finalen mellem de spanske og italienske mestre.

Vi tager derfor en afstikker fra vores La Liga spilforslag og fokuserer på Real Madrids chancer mod den stærke og rutinerede defensiv hos Juventus. Vores spilforslag er X’et til odds 3.20, læs hvorfor i denne analyse. 

To hold der sjældent taber

Det er to stærke mandskaber der stiller til start på Cardiff City Stadium lørdag, som sjældent taber fodboldkampe og som fuld fortjent er endt i finalen. Real Madrid havde overraskende få problemer med Bayern München og Juventus pillede fuldstændig glansen af Messi & Co. så der ikke var meget at spille om på Camp Nou.

Man kan derfor ikke tale om mandskaber der har fedtet sig vej igennem turneringen. De spanske mestre har kun tabt 3 kampe i denne sæsons La Liga, mens Juventus blot har tabt 5 kampe i Serie A. Vi ser dette som en meget tæt kamp, der kan gå begge veje, men som meget vel skal i forlænget spilletid.

Det er set flere gange de senere år, hvor de fleste nok kan huske den vanvittige overtidsscoring af Sergio Ramos mod ærkerivalerne Atletico. En scoring der tvang finalen ud i ekstra tid. Der er bare en tendens til at holdene er lidt mere forsigtige, hvis den står uafgjort kort før tid.

Et realistisk scenarie kan være 1-1 ved fuldtid, hvorefter det bliver afgjort i forlænget. Til et flot odds 3.20, mener vi det er her værdispillet ligger.

Champions League spilforslag: Uafgjort til odds 3.20

Der er ingen tvivl om at de to hold altid er favoritter til at blive mestre i deres nationale ligaer. Hvem tror du bliver mestre i år? Se odds på hvem der bliver spansk mester her.

Finaler er altid tætte

Vores spil bliver underbygget af, at finaler traditionelt set altid er tætte. Det bekræftes af at 3 ud af de seneste 5 Champions League finaler er endt med et X, hvorefter tingene er blevet afgjort i forlænget eller på straffe.

Der er mange nerver og prestige på spil, så det er ikke så unaturligt, at holdene måske spiller med håndbremsen trukket. Og når der ofte er stor gensidig respekt, tegner der sig ligesom et billede af en tæt kamp.

Vi tror på at denne kamp bliver endnu en uafgjort finale, efter 90 minutter, men skulle Kingbonus udvælge et alternativt spil må det være på 1-måls sejr til Juventus. Der er heri værdien ligger i vores øjne, for der er tale om en 50/50 kamp.

Kan Real Madrid bryde forbandelsen?

Det store og interessante spørgsmål op til Champions League finalen er, om Real Madrid kan bryde forbandelsen? Den forbandelse der har betydet, at ingen hold tidligere har forsvaret trofæet – altså vundet to år i træk.

De fleste vil nok anse dem for favoritter til denne kamp, men vi synes det var en skræmmende præstation Juventus leverede mod Barcelona. Endda i begge kampe, selvom den sidste var en ekspeditionssag. Det er derfor meget realistisk at de kan holde målrige Real Madrid nede på 0 eller 1 mål og så har de kvalitet nok offensivt, til at afgøre tingene.

Dybala er ekstrem giftig og Higuain har sikkert lyst til at bevise, at de tog fejl, da de solgte fra Madrid til Juventus. Omend Higuain ikke har det med at toppræstere i finaler, men én gang skal vel være den første!

Uanset udfaldet, venter der en ekstremt spændende finale som vi glæder os ekstremt meget til. Har du lyst til at læse mere om kampen?

Du kan finde masser af nyheder og udtalelser om CL finalen på UEFA’s hjemmeside.