Ugens Spilforslag fra Kingbonus er det sidste inden vi går på en mindre juleferie. Vi vender stærkt tilbage i 2016 og ønsker at slutte af med et pletskud. Vi har derfor kastet os over kampen mellem Valencia og Getafe på Mestalla.

Vi mener at odds 1.70 på hjemmesejr er højt, med tanke på at Valencia plejer at være stærke hjemme, ligesom Getafes udebanestatistik hedder 0-1-6 denne sæson. Vi tvivler derfor meget på at de får den første udesejr på Mestalla, hvor Gary Neville lige er kommet til.

Kamptidspunkt: 19. december 2015 kl. 16.00 – Kampen vises på Canal 9.

Hvad taler for hjemmesejren?

Det store spørgsmål er hvad der taler for hjemmesejren, for vi medgiver at oddset ikke er højere end som så. Der er bare en række faktorer der gør, at vi tror på Gary Neville får sin 1. sejr i La Liga mod Getafe.

Godt hjemmehold og dårligt udehold

Alle hold har det svært på Estadio Mestalla og de plejer derfor at have en af de bedste hjemmestatistikker i La Liga. Denne sæson har de formen 3-4-0, så deres problem har været for mange uafgjorte kampe, men altså ingen nederlag endnu.

På den modsatte side har vi Gefate der har målscoren 3-18 på udebane og med kun 1 point fra 7 kampe. Målene sejler altså ind når de spiller ude og nu skal de til Valencia, hvor det notorisk er svært at spille. Vi tror ikke på overraskelsen og til odds 1.70 synes vi der er værdi i spillet.

Indbyrdes opgør – Valencia har taget

Der er ingen tvivl om at de indbyrdes opgør er i Valencia’s favør og viser at de plejer at have overhånden i disse kampe. Således er de 10 seneste møder endt med følgende udfald:

  • 8 Valencia sejre
  • 2 uafgjorte
  • 0 Getafe sejre

Det underbygges af at hjemmeholdet har vundet 5 af de seneste 6 kampe, så de har gode erfaringer med at møde Getafe. Vi kan ikke se hvorfor det skulle ændre sig nu, heller ikke selvom Gary Neville er ny i sædet. Faktisk tror vi kun den faktor vil gøre spillerne endnu mere motiverede for at bevise deres værd.

Bedste odds på kampen

Vi har igen fundet nogle af de bedste odds frem på kampen, så du kan se hvilke udbydere der tilbyder dig de højeste tilbagebetalingsprocenter:

Scandic Bookmakers: 1.70 – 3.80 – 5.50

Sportingbet: 1.70 – 3.80 – 5.50

 

Du ønskes glædelig jul og vi ser frem til at præsentere dig for nye tiltag i 2016Kingbonus teamet.