Kan du lide at spille poker online? Så er du langt fra den eneste, for det er virkelig blevet en favorit hos de mange danskere. Særligt unge mænd er vilde med spillet.

Der er bare stor forskel på at kunne lide det og så at være god til det. Kingbonus vil derfor give dig vores 10 bedste råd til når du spiller poker online. Det er nemlig vigtigt at huske på den store forskel mellem det og så når du sidder face-to-face og kan se modstanderens reaktioner. 

1. Lær dine modstandere at kende

Du bør altid starte med at lære dine modstandere at kende, specielt når du er i turneringer. Du kan aldrig vide hvem der ofte bluffer og hvem der spiller tight. Så brug de første hænder på det, medmindre du selv rammer noget godt.

Pas særligt på at bluffe meget, når du spiller poker online, da det ikke er altid modstanderen har samme “respekt” for det. De fleste der både spiller offline og online ved, at det er to lidt forskellige ting.

2. Vær tålmodig 

Poker handler mere om tålmodighed end de fleste lige går og tror. Det er af samme årsag du aldrig bør spille, når du er træt og umotiveret. Det kan kræve tålmodighed at vente på den rigtige hånd.

Er du utålmodig, fører det nemt til dårlige beslutninger og forhastede bets på hænder, du reelt ikke bør spille.

3. Bevar fatningen

Vi kender det alle sammen. Du har ramt pocket ace, men har tabt hånden til to 5’ere. Det er usandsynligt, men man kan være uheldig. Her er det vigtigt du bevarer fatningen og tager den med ro. De fleste kender til begrebet at tilte og det betyder at du spiller overivrigt og dumt, efter at have tabt en stor hånd. Den fejl må du ikke begå!

4. Spil fornuftigt

Det her råd er langt nemmere sagt end gjort, men vælg dine kampe med omhu. Der er ingen grund til at risikere det hele på en lille pot. Hvis du skal tabe stort, skal det være på en stor pulje.

Det handler i sidste ende om risiko og afkast. Et begreb de fleste kender til og som bør tages med i baghovedet, når man spiller poker – både online og offline.

5. Lær af dine fejl

Uanset om du er nybegynder, øvet eller professionel så laver du helt sikkert fejl. Det er altid i orden at fejle, men ikke at gentage samme fejl flere gange! Tag ved lære og sørg for at undgå det i fremtiden. Meget af det kommer med tiden som du opbygger erfaring. Reflekter altid over om du kunne have spillet tabte hænder anderledes.

6. Den gyldne balance

Nu til en case som de fleste erfarne pokerspillere kender til. Man har en monsterhånd, men vil alligevel gerne have lidt jetoner ud af modstanderne. Her kan du virkelig brænde nallerne, specielt hvis du ikke spiller dem rigtigt. For lad os alle indrømme, det er svært at smide et par AA eller KK! Det gør at skaden kan blive ekstra stor.

Sørg derfor for at presse hårdt nok på, allerede inden floppet, det vil ligeledes sikre dig at modstanderen (sandsynligvis) også har høje kort. Rammer du ingenting, skal du virkelig passe på ikke at blive på stædig. Det er den gyldne balance imellem, hvor meget man skal stole på ens geniale hånd.

7. Hold styr på finanserne

Det er vigtigt at du har styr på finanserne når du spiller online. Uanset om du spiller turneringer eller cash games. Ludomani opstår i høj grad, når man mister overblikket over hvad der er tabt og vundet – eller hvornår.

Hold regnskab så der altid er fuld klarhed over hvor meget du taber eller vinder.