Vi må på den igen, efter at Valencia skuffede mod Real Sociedad sidste weekend. Denne uge har vi valgt et mere sikkert spil, for at komme tilbage på vindersporet. Vi tror på at hjemmestærke Sevilla vinder over Malaga.

Det er to formstærke hold der mødes, men til odds 1.70 på hjemmesejren, mener vi det er et bet værd. Vi ser nærmere på kampen og forklarer, hvorfor vi tror på en ny Sevilla hjemmesejr.

Kampstart 16. januar 2016 kl. 16.00 – Kampen vises ikke i TV. 

Stærkt hjemmehold vs. dårligt udehold

Hjemmebanefordelen betyder en del og ikke mindst i denne La Liga sæson. Det gælder i særdeleshed for Sevilla, der ligger på 7. pladsen udelukkende på grund af Estadio R. Sanchez Pizjuan. De er nemlig uden udesejr i hele 9 kampe Ja, du læste rigtigt!

Til gengæld hedder deres hjemmebaneform 8-0-2 i ti kampe, så her har der været mindre slinger i valsen. Læg dertil at Sevilla har vundet 4 af de seneste 5 kampe, så de er i god form.

De møder Malaga der ligeledes må komme med selvtillid i bagagen. De er ubesejrede i 4 kampe, hvoraf 3 er vundet. Det inkluderer en imponerende hjemmesejr over Atletico Madrid, selvom den snart ligger 1 måned tilbage.

Det skal dog nævnes at de har mødt flere bundhold i perioden og med en udeform der hedder 2-3-5 er de ikke ligefrem imponerende på fremmed græs. Det bliver på ingen måde nogen nem kamp for Sevilla, men vi tror alligevel Krohn Dehli & Co kan udnytte hjemmebanen, til at tage alle 3 point.

Markedets bedste odds

Nordicbet: 1.70 – 3.80 – 5.50

Mangler du en spilkonto? Så tjek vores bonusoversigt og kom i gang!

 

Hvad taler imod væddemålet?

Det er en række ting der taler imod væddemålet, som du bør være bevidst om inden du sætter dine penge på Sevilla. Først og fremmest møder de et formstærkt Malaga-hold, uden nederlag i 4 kampe.

Dertil har de haft det svært mod Malaga i de seneste opgør, for de spiller altid meget tætte kampe. Du må derfor ikke blive overrasket hvis kampen ender uafgjort.

Netop fordi opgøret sandsynligvis bliver tæt, kan du overveje at spille handicapkryds på 1-måls sejr til Sevilla. Det vil der være ekstra god værdi i.