Kingbonus er tilbage med vores La Liga spilforslag og der er flere spændende kampe på programmet. I dag, lørdag, tager Valencia hjemme imod formstærke Barcelona. Og selvom de tidligere har haft held med at drille dem, tror vi ikke på en overraskelse denne gang.

FC Barcelona er simpelthen for stærke og oddset er for lavt. Vi har derfor valgt at fokusere på en regulær topkamp i La Liga, ifølge stillingen. Nr. 1 møder nr. 3 i en uhyre spændende kamp. Vi tror på X’et til odds 3.50 hos Bet365, læs hvorfor her.

Kampen spilles 23. oktober 2016 kl. 16.15 på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

To formstærke mandskaber

Lad os først nævne at der er tale om to meget formstærke mandskaber, der har vundet deres 4 seneste kampe. Begge har været i aktion i midtugen, hvorfor det bør være lige på den front. Sevilla indtager en imponerende 3. plads i ligaen og det er årsagen til at vi tror på et uafgjort resultat.

Et andet interessant spil, kunne være en 1-måls sejr til Atletico som de er dygtige til, men vi tror krydset er mere sandsynligt her. Specielt med tanke på de to mandskabers hjemmebane- og udebaneform indtil videre:

  • Sevilla har 4-0-0 på hjemmeside
  • Atletico har 2-2-0 på udebane

Det vil derfor ikke være overraskende hvis begge mandskaber vil være OK tilfredse med X’et, skulle den stå uafgjort kort før tid. Det er to hold der taber meget få kampe, specielt Atletico er svære at besejre.

Statistikken taler imod hjemmesejr

Statistikken skriger langt væk af uafgjort eller udesejr. De seneste 10 indbyrdes opgør, er endt med 4 X’er og 6 Atletico-sejre. Hvis du ikke tror på en uafgjort, vil vi derfor anbefale at du spiller handicapsejren til Atletico Madrid. Det virker som to meget oplagte muligheder og hvor du kan få over odds 3 igen.

Det bliver spændende at følge kampen og ikke mindst de interne dueller. Tidligere Sevilla-topscorer Kevin Gameiro vender tilbage til sin gamle hjemmebane og han får sikkert en varm velkomst. Efter skiftet har han været i god form, sammen med Griezmann og Yannick Carrasco. Spørgsmålet er om kendskabet til hinanden, kommer Gameiro eller Sevilla forsvaret til gode.

Det finder vi ud af, når kampen fløjtes i gang søndag klokken 16.15.