Der har ikke været mange lyspunkter i Valencias sæson og det betød at de for nylig fyrede træneren og ansatte Manchester United legenden Gary Neville. Et sats på mange måder, da han ikke har synderlig erfaring som cheftræner, kun i assisterende roller.

Efter en svær start, er Valencia begyndt at komme i gang. De fik 2-2 i den svære hjemmekamp mod Real Madrid og fulgte det op med en 4-0 sejr over Granada. Så selvtilliden må så småt være tilbage. Er det tilfældet, bør Valencia være bedre end Real Sociedad.

Lad os understrege at spilforslaget er risikabelt og bunder i en stærk tro på udesejren. For de historiske resultater og denne sæsons ude-hjemmebaneform taler ikke synderligt for Valencia sejr. Mere om det længere nede.

Kampstart 10. januar 2016 kl. 16.00 – Kampen vises på TV3 Sport 1.

Har Valencia fået kickstartet sæsonen?

Valencia har længe ledt efter en kickstart af sæsonen og den kan nu være kommet med to stærke resultater. De har på papiret et rigtig stærkt hold og plejer derfor at spille med om 4. pladsen i La Liga. Bare ikke denne sæson.

I opgøret søndag har vi Valencia med to gode kampe i bagagen, overfor Real Sociedad der har tabt 2 af deres sidste 3 kampe. Samtidig er de uden sejr i 5 kampe, så ikke meget tyder på at den kommer her.

Hvad taler imod?

Der er faktorer der taler imod udesejren. Dels har Valencia været rigtig dårlige på udebane denne sæson, med kun 2 sejre i 9 udekampe. Dels har de ikke vundet de seneste 4 indbyrdes opgør på Estadio Anoeta. Dertil skal det nævnes, at deres to seneste gode resultater jo er kommet på hjemmebanen Mestalla.

De to ting taler imod vores spilforslag og vi vil bestemt ikke udelukke, at opgøret kan ende uden vinder. Vi har bare en tro på at Valencia nu har fået gang i spillet og derfor trækker det længste strå.

Markedets højeste odds

Kingbonus har som altid fundet markedets højeste odds frem til dig og begge udbydere har lige nu en tilbagebetalingsprocent på 96,8%. Du kan se deres odds her:

Scandic: 2.25 – 3.40 – 3.40

Sportingbet: 2.25 – 3.40 – 3.40