Sidste uge var det Celta Vigo imod Real Madrid og denne gang indgår Celta igen i Ugens Spilforslag på Kingbonus.dk. De spiller ude mod Real Sociedad, der endnu ikke har vundet på hjemmebane.

Omvendt er Celta Vigo gode på udebane med 3 sejre og 1 uafgjort. Men med tanke på at deres tre seneste indbyrdes opgør er endt med X, mener vi der er god værdi i en uafgjort til odds 3.30.

Kampen spilles 31. oktober 2015 kl. 22:05

Uafgjort i tre seneste opgør

Da vi først analyserede kampen, var buddet tæt på at blive et 2-tal. Celta Vigo har nemlig set imponerende ud og det modsatte har David Moyes’ mandskab på hjemmebane. Her har de kun fået 2 point, via uafgjorte resultater.

Sæsonen er ung og det kan være svært at konkludere det helt store, ud fra de første 9 runder. Omvendt ligger der altid en god værdi i X-spillet, når der er lagt op til en tæt kamp. Celta Vigo kommer fra et nederlag mod Real Madrid, mens Sociedad kommer med masser af selvtillid fra 4-0 sejren mod Levante.

Holdenes udgangspunkt til kampen er derfor meget forskelligt og omvendt, i forhold til stillingen. Sidste sæson endte begge opgør med et X og vi tror det gentager sig.

Hvis du gerne vil spille kampen sikkert, anbefaler vi et X2 spil, men begge hold kan acceptere et X så det tror vi bliver udfaldet.

Odds på kampen

Nordicbet: 2,60 – 3,30 – 2,75

Bet365: 2,70 – 3,25 – 2,75