Det er blevet tid til ugens La Liga spilforslag og med El Clasico på programmet, er det naturligvis den kamp vi har valgt at fokusere på. Disse kampe er kendte for at være meget lige og meget svære at forudsige. Oddset på uafgjort er godt og vi mener det er heri værdien ligger.

Foretrækker du et mere sikkert spilforslag, så se nederst i artiklen, hvor vi tror Valencia hiver en sikker hjemmesejr over Las Palmas. Nu til det spanske topopgør og hvorfor vi tror den ender uafgjort.

Hvorfor uafgjort?

Hvorfor tror vi så på et uafgjort. Når man ser på formkurven mener vi at den er i Barcelonas favør og med Messi klar til weekenden, bliver det ikke en mindre opgave for Real Madrid. De har vist svaghedstegn hidtil i sæsonen, senest i 3-2 nederlaget ude mod Sevilla.

Hjemme på Santiago Bernabeu plejer der ikke at være slinger i valsen, men vi tror alligevel Barcelona kan slippe afsted med et uafgjort. De fører ligaen og vil være meget tilfredse med et X. Rafa Benitez er kendt for at være en relativ kedelig og kynisk træner, så uafgjort vil næppe være en katastrofe for ham heller.

Da det er tidligt i sæsonen kan begge mandskaber med andre ord acceptere et X, da mesterskabet først bliver afgjort i foråret. Så hvis den kommer til at stå lige sent i kampen, kan man sagtens forestille sig til tilfredse mandskaber.

Et andet argument er, at værdien klart ligger i X’et. En hjemmesejr er bestemt et realistisk scenarie, da hjemmebanenfordelen notorisk betyder en del, men her får du kun odds 2.50 som det højeste hos Bet365. Og vi tror mindst lige så meget på et uafgjort resultat.

Det højeste odds på kampen til 3.75 er fundet hos bookmakeren Bet365.

Bedste odds på kampen

Bet365: 2.50 – 3.75 – 2.80

Scandic: 2.45 – 3.70 – 2.82

Se flere odds på La Liga her.

Alternativet: Valencia – Las Palmas (0-1) 1-tal til odds 2.20

Vi lovede dig et mere sikkert alternativ og det får du i Valencia-kampen. De har været ret suveræne på hjemmeside indtil videre, med en målscore på 8-1 i 5 kampe. Las Palmas har omvendt været elendige på udebane og kasseret hele 13 mål. En af ligaens klart dårligste udehold.

Det vil derfor ikke overraske os, hvis Valencia vinder 2-0 eller 3-1. Begge dele er nok til at væddemålet går hjem og sejren kan sagtens ende med at blive langt mere komfortabel. Til odds 2.20 mener Kingbonus der ligger god værdi i bettet.