Ugens La Liga spilforslag er på kampen mellem Rayo Vallecano og Atletic Bilbao. Der er mange gode argumenter for en hjemmesejr til Rayo og vi mener der ligger god værdi i odds 3.15.

Efter vores misser ved El Clasico, hvor ingen vist havde regnet med en suværen 4-0 sejr til Barca, er vi opsatte på at komme tilbage på vindersporet. Hjemmesejr er altid et godt udgangspunkt og specielt da Bilbao har spillet Europa League torsdag.

Og så er Bilbao bare altid bedre hjemme i egen hule, end når de skal præstere på fremmed græs.

Kampstart 29. november 2015 kl. 18.15.

Gode hjemme og dårlige på udebane

Overskriften gælder for begge hold. Rayo og Bilbao har indtil videre i denne sæson, fået klart flest point på hjemmebane. Svagere har det stået til på udebane hvor de i 6 forsøg, kun har hentet 1 sejr hver!

Det er næppe noget der vil imponere mange. Dertil kommer at Athletic Bilbao kun har 3 point mere, på en 14. plads, mens Rayo Vallecano indtager 13. pladsen. Det er altså ikke fordi der er stor forskel på holdenes pointtotal eller placering i La Liga. I hvert fald ikke noget der kan retfærdiggøre det høje odds på hjemmesejr.

Sidst er det værd at nævne Bilbao’s udekamp i midtugen mod Augsburg. De har både en midtugekamp og en rejse fra Tyskland i benene. Der er ikke garanti for at det gør en forskel, men det plejer ofte at spille en rolle. Specielt for en lille klub af den størrelse, der ikke ligefrem har 20-22 lige gode spillere.

Vi mener altså det er et meget jævnbyrdigt opgør søndag aften, der lige så godt kan ende med hjemmesejr. Til odds 3.15 er det bestemt værd at overveje.

Bedste odds på kampen

Vanen tro har vi fundet de bedste odds på kampen frem til dig og i skrivende stund findes de hos Danske Spil og Scandic Bookmakers:

Danske Spil: 3.15 – 3.45 – 2.25

Scandic: 3.15 – 3.40 – 2.35

Du kan altid nemt finde de bedste odds velkomstbonusser her – hvis du leder efter en ny bookmaker.