Et tidligt rødt kort til Athletic Bilbao betød desværre, at spilforslaget på den sikre hjemmesejr, endte med en 0-0 kamp sidste weekend. I denne uge har det været nemt at findes vores La Liga spilforslag. Vi går vanen tro efter det høje odds og vi mener der er god værdi i dette spil.

Kampen Las Palmas vs. Real Betis er mellem ligaens absolutte bundhold og Betis der ligger lunt til på en 11. plads. Real Betis har været blandt de bedste udehold i La Liga indtil videre, så vi ser slet ingen grund til at udesejren giver så højt et odds.

Kamptidspunkt: 12. december 2015 kl. 22.05 – Vises på TV3 Sport 2. 

Godt udehold mod rækkens bundhold

Der er ingen tvivl om, at Real Betis har fundet nøglen til at vinde på udebane denne sæson. Ud fra en stærk defensiv har de hevet flere 1-0 sejre hjem og det er faktisk blevet til 14 point, mod kun 5 point via hjemmebanen. Deres udeform hedder 4-2-1 og det er kun Atletico Madrid, Real Madrid og Celta Vigo der kan matche den form.

Det bliver altså en meget svær opgaven for rækkens nr. 20, Las Palmas, når de skal have vitale point ind på kontoen. De vinder ikke mange kampe og selvom pointene typisk kommer på hjemmebane, tror vi ikke det sker på lørdag.

Et kig tilbage på de seneste 10 indbyrdes opgør viser 5 uafgjorte og 5 sejre til Real Betis. Så heller ikke i det lys, giver det mening hvorfor Las Palmas pludselig er gjort til favoritter i denne kamp. Vi mener afgjort at værdien ligger i at bette på udesejren.

Intet er givet på forhånd, men til imponerende odds 3.60 bør det helt sikkert overvejes.

Uafgjort er en mulighed

Kampen kan sagtens ende uafgjort, da 4 ud af deres 5 seneste opgør i Las Palmas er endt med X. Dertil kommer at begge hold nok kan leve med det uafgjorte resultat, specielt Las Palmas, der kan bruge hvert point de får skrabet sammen.

Så hvis du ønsker et mere sikkert bet, kunne det være en mulighed at spille på X2. Vi kan ikke se hvorfor Las Palmas skulle få deres første sejr over Betis i 11. forsøg, på lørdag. Tiden vil vise om vi får ret.

Højeste odds på kampen

Kingbonus har som altid undersøgt markedet og fundet nogle af de højeste odds på kampen frem til dig, hvis du ønsker at bette på den.

Scandic: 2.10 – 3.50 – 3.60

Sportingbet: 2.10 – 3.50 – 3.60