Fodboldsæsonen er på vej og Kingbonus vil derfor se nærmere på hvem der vinder mesterskabet i de respektive ligaer. Se vores bud på hvem der vinder mesterskabet i henholdsvis England, Spanien og Frankrig.

Se vores bud på hvem der vinder mesterskabet i Premier League, La Liga og Ligue 1, samt odds på de forskellige hold, så du kan se hvem du ønsker at sætte dine penge på.

Odds på engelsk mester

Odds er leveret af Unibet.

Odds på engelsk mester

*Odds kan have ændret sig.

Vores bud: Liverpool til odds 3,75

Vi mener faktisk at bookmakerne har gjort beslutningen til en no-brainer, for der er slet ikke værdi i at spille på City som engelske mestre. Det efterlader Liverpool som det oplagte valg til odds 3,75, mens Tottenham til odds 19,00 kunne være en fræk outsider. Husk på du altid kan lukke væddemålet undervejs hos bl.a. Unibet.

City har købt Rodri, men mistet anføreren og samlingspunktet Kompany, hvilket meget vel kan gøre forskellen i 2019/20 sæsonen. Vi tror kontinuitet og en sprudlende offensiv kommer til at gøre Liverpool (endelig) bliver mestre igen, efter mange års tørke.

Odds på spansk mester

Odds leveret af Unibet.

Odds på spansk mester

*Odds kan have ændret sig.

Vores bud: FC Barcelona til odds 1,50

Real Madrid eller snarere Florentino Perez har muligvis lavet en af hans største fejl i karrieren, ved at sælge Cristiano Ronaldo frem for Gareth Bale, selvom Zinedine Zidane ønskede det modsatte. Det førte til en afsked med Zidane, der sidenhen er kommet tilbage i trænersædet.

Der blæser varmere vinde over Real Madrid igen, med flere nyindkøb, hvor Hazard forventes at tage taktstokken i offensiven. Hazard er bare ingen Cristiano Ronaldo. Der er mange spørgsmålstegn forud for sæsonen og der er ingen tvivl om, at de har brug for tid, før de bliver ordentlig sammenspillet.

Vi mener Barcelona er kommet godt ud af transfervinduet med nyindkøb af de Jong og Griezmann, hvilket har givet et nyt touch til deres i forvejen skræmmende offensiv. Vi er derfor overbeviste om at Barcelona vinder mesterskabet, selvom afstanden nok skal blive formindsket.

Det er formegentlig først næste sæson, Real Madrid for alvor er klar til at tage kampen op, selvom der nok skal sidde Madrid-fans derude som mener det modsatte. Er det tilfældet, finder du god værdi i at spille på dit hold til odds 2,75.

Odds på fransk mester

Vores bud: PSG til odds 1,12

Genvinder PSG mesterskabet i Frankrig? Kingbonus er overbeviste om at de fortsætter dominansen i fransk fodbold. De er bare et niveau over alle de andre franske hold. Vi medgiver at oddset på PSG ikke er særlig attraktivt, så hvis du har en personlig fidus til Marseille eller Lyon, kan det være en interessant outsider.

Spil på fransk mester uden PSG

Med så lavt et odds, er det faktisk mere interessant at spille på hvem der vinder det franske mesterskab (uden PSG). Her er følgende odds på det:

  • Lyon – odds 2,75
  • Marseille – odds 5,00
  • Lille – odds 7,00
  • Monaco – odds 7,00
  • St. Etienne – odds 9,00

Med salget af Nicolas Pepe til Arsenal er Lille væsentlig svækket, mens Lyon har afgivet Ferland Mendy til Real Madrid, Nabil Fekir til Betis og N’dombele til Tottenham. Så de er også væsentlig svækket. Det faktum kombineret med de “blot” er sluttet som nr. 3 de sidste to sæsoner gør, at vi ikke kan se hvorfor de skal være så stor favorit til at ende som nr. 2.

Lille får svært ved at gøre kunststykket efter uden Pepe, så dem har vi heller ikke så meget fidus til.

Vi ser derfor mest værdi og grund til at spille på enten Marseille eller Monaco. Begge hold har en stærk trup, men på baggrund af oddset, går vi med AS Monaco. De havde en forfærdelig sidste sæson, men har fortsat store profiler i Falcao, Fabregas og Golovin, samt en masse unge talentfulde spillere. Vi foruden sidste sæson, er de endt som nr. 2 og 1, så de ved hvad der skal til. De har ganske vist mistet profiler, men deres akademi har mange nye talenter, der står på spring. Som det er set med både Anthony Martial og Kylian Mbappe.

Få odds 7,00 på AS Monaco hos Danske Spil.