Er du en dygtig better eller overvejer du at starte med at oddse på kampe og resultater? På denne sider giver Kingbonus dig alle vores gode odds forslag og fiduser.

Der har været en markant stigning i odds og spil i Danmark, og det er blevet populært at bette om alt fra kongelige baby navne til den seneste fodboldkamp.

Alle kan oddse og her hos os får du en god start – få dagens odds og gode råd her. Det kan være en jungle da mulighederne er mange, så drag fordel af vores kendskab til sporten og spil.

Selvom mange mener, at de er godt rustede og kender spillere og hold rigtig godt, er det stadig en kæmpe fordel at få ekspert indsigt i at se tallene fra en ny vinkel og med en kæmpe baggrundsviden.

Inden længe: Dagens odds forslag

Kingbonus arbejder på at finde en bettingekspert, der ønsker at komme med sine gode odds forslag og fiduser. Du kan derfor se frem til at modtage hyppige betting forslag fra en dygtig og erfaren better. Er det DIG, så er du velkommen til at kontakte os.

Det er vigtigt at vores forslag giver værdi og derfor har vi et stort fokus på tilbagebetalingsprocenterne. Det er i sidste ende den der afgøre successen.

Du kan altid gå til vores hovedoversigt for at se, hvilke udbydere der tilbyder de største odds velkomstbonusser.

Se de største odds velkomstbonusser

 

5 gode odds råd

Kingbonus ønsker at give alle spillere succes med deres aktiviteter og derfor vil vi gerne give dig gode odds råd med på vejen, når du skal finde en god bookmaker.

1. Få dækket dine behov

Det er dumt at vælge bookmakere, der ikke dækker de ligaer, sportsgrene eller spil du gerne vil bette på. Vores første odds råd er derfor, at du skal undersøge udvalget før du tager en beslutning

2. Opret flere konti og få velkomstbonus

Alle spiludbydere tilbyder dig en stor velkomstbonus som du bør drage nytte af. Hvis du fx. opretter 2-3 konti, kan du nemt få 3.000 ekstra kroner at spille for – det er dumt ikke at udnytte!

Så opret flere konti for at få flere risikofrie penge at spille for. Du kan se vores oversigt over udbydernes velkomstbonus med/uden indskud her.

3. Spil kun værdiodds og hold regnskab

Værdibegrebet er en vigtig del af betting og betyder, at du kun better på spil som indeholder en værdi. Det kan være et højt odds, i forhold til chance for sejr. Bet derfor kun når du føler der ligger en stor værdi at hente.

Samtidig bør du holde regnskab med dine spil, hvis du ønsker at oddse på seriøst plan og for mange penge.

4. Disciplin og information

Disciplin og information er to af de vigtigste parameter for succes. Disciplin betyder at du kun spiller på de bedste odds og ikke tilter, når du spiller poker eller casino.

Information er mindst lige så vigtigt, så du ikke spiller på et hold med de to bedste spillere i karantæne. Sæt dig ind i tidligere resultater, formkurve og det spillermateriale der er til rådighed. Velinformeret gambling giver det bedste afkast på sigt.

5. Udnyt ekspertråd – men vær selvkritisk

Der er rigtig mange spileksperter på markedet og ikke alle er lige succesfulde. Så brug deres odds forslag og råd med omtanke og vær selvkritisk. Du skal selv tro på ALLE spil du foretager dig.