Der er specielt ét spændende opgør i denne runde af La Liga, hvor Sevilla tager imod Valencia. Et opgør hvor vi forventer hjemmesejr, men hvor oddset derpå ikke var helt attraktivt nok. Det kan det dog blive, hvis du vælger et handicap X til Sevilla (0-1).

Ugens La Liga spilforslag er på kampen mellem Espanyol og oprykkerne Leganes. På papiret en hjemmekamp som etablerede Espanyol bør klare uden problemer og det sætter vi vores lid til. Læs vores analyse lige her.

Første hjemmesejr i vente

En af grundene til at oddset på hjemmesejr er relativ højt, skyldes formegentlig at Espanyol er uden sejr i deres første 6 hjemmekampe. Det er kun blevet til 4 uafgjorte og 2 nederlag. Ikke nogen prangende statistik, som de helt sikkert ønsker at ændre på.

Før eller siden må den komme og de er i hvert fald i kanon form lige nu. Det bekræfter 5 ubesejrede kampe i træk, der altid giver en ekstra tro på tingene.

Oprykkerne har tabt pusten

Dertil kommer oprykkerholdet Leganes, der virker til at have tabt pusten en smule, efter en glimrende start i ligaen. De tabte 4 kampe i streg fra 15. oktober, inden det blev til en hjemmesejr mod Osasuna sidste spillerunde.

Selvom det kan have givet lidt selvtillid igen, bør Espanyol bare være bedre, ikke kun på papiret. Hvis de havde præsteret bedre hjemme, vil de have kæmpet med om de europæiske pladser, blot for at sætte tingene i perspektiv.

Der er ingen tvivl om de er fuld bevidste om den manglende sejr, så de kommer ikke til at undervurdere Leganes, som nogle måske har gjort, i starten af sæsonen. Vi tror meget på 1-tallet og på at Espanyol med Pablo Piatti i spidsen kan hjemtage sejren.

Se flere La Liga odds og spiltips her.

Er du vores nye odds ekspert?

Hvis du er god til at forudsige resultater og har lyst til at agere som odds ekspert, er du velkommen til at kontakte os. Vi er lige nu på udkig efter en ekspert, der hver uge kan komme med sine gyldne råd. Kontakt os hvis det er en opgave du kan være interesseret i.