EM slutrunden er flyttet til sommeren 2021 grundet Corona situationen. 

EM slutrunden 2021 bliver afholdt i mange forskellige lande og vi kommer til at følge den tæt. Her kommer vi med vores bedste spilforslag og anbefalinger til, hvilke spillere og landshold vi tror på, samt hvem der kan ende med at skuffe.

Der venter en spændende EM-slutrunde og vi danskere kan glæde os til at flere af kampene afvikles i Parken. Kingbonus giver dig vores bud på vinderen, overraskelsen, skuffelsen og turneringens topscorer. Læs med her.

Spiltips til EM fodbold 2021

Vinder af EM 2021

Odds er leveret af Unibet.

Vores bud: Frankrig til odds 7,00 eller Belgien til odds 6,50

EM 2021 odds

Det store spørgsmål er om man skal gå efter det “sikre” valg eller gå efter værdispillet. Vores klare favorit er Frankrig med et stjernespækket mandskab og som forsvarende verdensmestre. Der er mange forfølgere som sagtens kan ende med at tage titlen også, men det er som om at Spanien og Tyskland har mistet lidt af deres kvalitet de senere år.

England har med hjemmebanefordelen i semifinalen og finalen en åbenlys fordel, men vi tror de har for mange uerfarne spillere til at løfte trofæet. Der er ingen tvivl om potentialet hos Dele Alli, Sancho og Rashford, men vi tror vi skal frem til VM 2022 eller EM 2024 før de kommer til eventuelt at løfte trofæet.

Det efterlader os med Belgien, der virkelig er en stærk outsider til EM-titlen med flere offensive stjernespillere og med en VM-semifinale i baghånden. Det er deres tid og efterhånden ved at være sidste chance, hvis det belgiske landshold skal løfte EM-trofæet. Mange af spillere er i deres bedste fodboldalder, så det er nu de skal slå til, og til odds 6,50 mener der er god værdi i at spille på det.

Spil på EM vinderen – få 500 kr. freebet hos 888sport.

Outsideren: Portugal

Få odds 11,00 på at Portugal vinder EM 2021

Vi mener på ingen måde at Portugal bør tilhøre kategorien “outsider”, men når man kan få odds 11,00 på at de vinder EM-slutrunden, må det være tilfældet hos bookmakerne. Vi er bestemt ikke enige og ser stor værdi i at satse på det portugisiske hold.

De er forsvarende mestre efter en finalesejr over Frankrig, men kom ganske vist kun til ottendedelsfinalen til VM 2018, hvor de tabte 2-1 til Uruguay. Men med blomstrende talenter som Bernardo Silva, Joao Felix og Bruno Fernandes, mener vi potentialet er større end længe. Og nærmest at den individuelle offensive kvalitet er på højde med det spanske landshold.

Hvis alt flasker sig, er det meget tænkeligt at de både kan nå semifinalen og finalen, endda vinde turneringen. De har trods alt Europas bedste spiller i Cristiano Ronaldo, en notorisk målscorer, som altid er afgørende at have, når man skal nå langt. Vi mener helt bestemt der er god værdi i spillet.

Skuffelsen: England

Ifølge bookmakerne er England den næststørste favorit til at vinde EM 2021, men hvornår er det lige at det engelske hold sidst har vundet noget? Vi kan ikke se hvorfor de pludselig skal være så store favoritter. Måske er det fordi at semifinalen og finalen spilles på Wembley Stadium. For det er helt klart en stor fordel, men de engelske hold er stadig ungt og uerfarent, på den helt store scene.

Der er ingen tvivl om at de går en stor tid i møde, over de næste 6-8 år, så de bliver ekstremt spændende at følge til VM 2022 og EM 2024. Vi mener dog at denne slutrunde kommer for tidligt, hvor holdet har brug for mere tid sammen og hvor visse spillere har brug for mere erfaring. Potentialet er bestemt til stede, men det engelske landshold har bare ikke tradition for at vinde titler. Snarere tradition for at skuffe! Vi frygter at det kan blive tilfældet igen.

De skal helt sikkert slå flere gode hold, for bare at komme til semifinalen og det er bestemt ikke sikkert de gør det. Og alt andet end en semifinale, må betegnes som en skuffelse for det engelske landshold. Forventningerne er tårnhøje, men vi tror ikke de formår at indfri dem.

Topscorer til EM 2021

Vores bud: Kylian Mbappe 

Der er aktuelt ikke odds på topscoreren til EM-slutrunden, da det først afholdes næste år, men det skal ikke afholde for at give vores bud. Vi tror på at Kylian Mbappe bliver topscorer til slutrunden og det kan du formegentlig få et godt odds på.

Han går fra succes til succes i PSG, og har allerede en fremtrædende rolle på landsholdet, hvor han nærmest er blevet mere målfarlig end landsmanden Griezmann. Når vi samtidig spår Frankrig til at gå langt, hvis ikke hele vejen, lader han til at være et rigtig stærkt bud.

Harry Kane kunne være et andet godt bud, for hvis England får succes og kommer langt, bliver det formegentlig med ham i hovedrollen. Og han må forventes at sparke straffespark. Så det er bestemt et andet godt bud på en EM topscorer.

Hvad med Cristiano Ronaldo? Han er naturligvis altid en kandidat, men han er efterhånden også i karrierens efterår, samtidig med Portugal formegentlig ikke kommer ligeså langt. Det betyder færre kampe og dårligere muligheder for en topscorertitel. Så vores bud er de to andre målfarlige herrer.

Odds på topscoreren til EM 2021 og få ekstra spænding bag skærmen. Der er mange om buddet, så det kan sagtens være værd at placere bets på fx. to forskellige.

Spil på EM topscoreren – få 500 kr. freebet hos 888sport.

Turneringens stjerneskud: Joao Felix

Ved alle slutrunder kommer der nye stjerneskud på himlen og det er altid spændende at følge. Ved VM-slutrunden i 2018 var det på mange måder Kylian Mbappe der med sin unge alder til trods, var en central skikkelse for Frankrig i deres VM-triumf.

Ved EM 2021 forudsiger vi et stort gennembrud til dyrtindkøbte Joao Felix, der er udset til at tage over for Griezmann i Atletico Madrid. Det er bestemt ikke nogen nem opgave, men talentet er ikke til at tage fejl af. Vi er sikre på at Joao Felix bliver den næste store unge stjerne efter Mbappe, og med et prisskilt omkring 1 milliard kroner, må man ligeledes håbe det.

Jadon Sancho kunne være et andet bud, men umiddelbart rummer Joao Felix lige 5% mere kvalitet og gennemslagskraft, så vi tror han går en stor slutrunde i møde. En slutrunde der kommer på et perfekt tidspunkt, hvor han har haft en sæson i Atletico Madrid til at fortsætte hans udvikling, og til at spille sig endnu bedre ind på det portugisiske landshold.

Se alle de seneste nyheder, resultater, historier og meget mere på UEFA’s hjemmeside.

Siden kan indeholde annoncer.