– På Kingbonus.dk

Alle spillere har forskellige prioriteter, når der skal vælges en spiludbyder. Det kan være udvalget af spil, deres odds eller dem der tilbyder de højeste bonusser.

Det primære formål med Kingbonus.dk er at hjælpe dig godt i gang og guide dig til de bedste velkomstbonusser på nettet. I denne artikel har vi derfor fundet den bedste poker, odds og betting bonus frem til dig – af dem som indgår i vores oversigter.

*Det skal bemærkes at de er udvalgt udelukkende på baggrund af deres velkomstbonusser.

Den bedste casino bonus

Betfair – Opret dig og få 2.500 kr. i bonus + 50 kr. gratis

Selskabet bag hedder Betfair Group plc og er en af de største bettingfirmaer på nettet. De har hovedsæde i London og har eksisteret siden 2000.

En god udbyder med mange muligheder, gode bonusser og styr på alle de vigtige aspekter for dig som spiller.

Det skal nævnes at en udbyder som 7 Regal netop nu tilbyder bonusser på hele 7000 pund (ca. 38.000 DKK) men det er ikke en udbyder vi ønsker at henvise til.

Den bedste odds bonus

Unibet – Du kan få din bonus på 1500 kr. her.

Unibet tilbyder en af de største velkomstbonusser i bettingbranchen. De fleste har nok set deres reklamer, hvor Brian Laudrup toner frem på skærmen. Unibet er en god udbyder, ikke kun fordi de har høje velkomstbonusser, men ligeledes fordi spiludvalget er stort og med en rigtig god mobildel.

De har en veludviklet app hvorfra du kan bette, spille live og lukke de væddemål du ønsker. Det giver ekstra spænding, uanset hvilken kamp eller sportsgren du følger. Et godt sted for de fleste.

Den bedste poker bonus

Betsafe – Velkomstbonus på op til 13.500 kr.

Betsafe har eksisteret siden 2006 og er blevet en af de trofaste og populære udbydere hos mange danskere. De har derfor rundet 450.000 kunder fordelt på over 100 lande.

Det er med andre ord en international udbyder, der har bevidst sit værd og som er velegnet til pokerspil. Du kan det meste på Betsafe.dk, specielt inden for betting og poker.

 

Vi er glade for at kunne henvise dig til tre så store og respekterede udbydere, med gode velkomstbonusser til nye spillere.

Oversigt med alle velkomstbonusser