Kingbonus introducerer et nyt tiltag på sitet, hvor vi hver uge kommer med ugens spilforslag til La Liga. Vi følger den spanske liga tæt og vil derfor gerne videre give dig vores bedste forslag og insiderviden.

Kom forbi hver fredag for at se ugens spiltips og få inspiration til hvad du bør bette på. Vi lægger ud med et bud på resultatet i den spændende topkamp mellem Celta Vigo og Real Madrid. Vi tror det ender som kampen starter med et X.

Kampstart: 16.00 d. 24. oktober – Vises på TV3 Sport 2.

Hvorfor uafgjort?

Hvorfor tror vi at denne kamp ender uafgjort. Når du ser på oddset på X er det på 3,60 hos Bet365, mens Real-sejr giver odds 1,95. Det er de to mest sandsynlige udfald, men værdien ligger helt klart i krydset. Her er 2 grunde til hvorfor:

Mange uafgjorte

Begge hold har spillet mange uafgjorte kampe i sæsonen indtil videre. Deres form ser ud som følger inden lørdagens opgør:

  • Real Madrid – 5 sejre – 3 uafgjorte
  • Celta Vigo – 5 sejre – 3 uafgjorte

Læg dertil deres aktuelle hjemmebane- og udebaneform, der ser ud som følger:

  • Real Madrid – 2 sejre – 2 uafgjorte (UDE)
  • Celta Vigo – 2 sejre – 2 uafgjorte (HJEMME)

Alene på statistikken, skriger denne kamp langt væk af et X, men der er mere til at understøtte vores spilforslag.

Real Madrids skader og CL midtugekamp

Real Madrid er nemlig hårdt ramt på skadesfronten, hvor store navne som Benzema, Bale og James ikke spillede i midtugen mod PSG. Offensiven er altså gevaldig svækket.

At de samtidig har haft en CL midtugekamp gør, at Madrid-mandskabet kan have en smule tunge ben efter en længere rejse. Det modsatte kan siges om Celta Vigo, der kan møde friske til opgøret.

 

Teamet bag Kingbonus tror at den kalkulerende Rafael Benitez er tilfreds med et X i en svær udekamp, hvor de tilmed har skader og midtugekamp imod dem. Til et pænt odds 3,60 hos Bet365, mener vi bestemt det er et spil værd.