Vi undervurderede Bilbao i sidste uge, hvor de vandt en imponerende 3-0 udesejr over Rayo Vallecano. Kingbonus vil tilbage på vindersporet og har derfor fundet et sikkert La Liga spilforslag frem til dig.

På søndag spiller Bilbao igen på hjemmebanen San Mames Barria, hvor de altid er stærke. Her tager de imod det formsvage bundhold Malaga, der blot har fået 1 point i 6 udekampe. Kombinationen af et stærkt hjemmehold og et svagt udehold bør betyde, at kampen ender med en sikker sejr til Bilbao. Oddset er ikke højt, men fornuftigt og oplagt i kombination med andre odds.

Kamptidspunkt: 6. december 2015 kl. 20.30 – Vises på Canal 9.

Formkurver i forskellige retninger

Det er ikke kun de to holds placeringer og styrker som ude/hjemmehold, der ligger til grund for vores spilforslag. Det samme gør deres formkurver. Her har Athletic Bilbao vundet 4 af deres seneste 5 kampe. Malaga har tilsvarende ikke vundet i de 5 seneste kampe.

De to formkurver holdene er i bekræfter, at odds 1.50 faktisk er et fornuftigt spil. De fleste hold i nedrykningskampen ved godt, at pointene primært skal hentes på hjemmebane. Og der er ingen tvivl om hvem der kan spille mest frit og med selvtillid i denne kamp; det kan Bilbao.

Overvej 1-måls sejren til odds 3.50

Hvis du foretrækker et højere odds, bør du overveje 1-måls sejren til Bilbao. De seneste to indbyrdes opgør på San Mames Barria er nemlig endt 1-0. Samtidig har Malaga et rigtig godt forsvar, det er offensiven der har haltet. Det bekræfter en samlet målscore på 7-13 i 13 kampe.

Så selvom hjemmesejren kan virke sikker, er det meget sandsynligt den kun bliver på 1 mål – her er oddset vel og mærke langt mere attraktivt. Du får odds 3.50 på handicapsejr hos bookmakeren Bet365.

Bedste odds på kampen

Bet365: 1.50 – 4.00 – 7.50

Bilbao – Malaga (0-1) X til odds 3.50