Det er blevet tid til ugens La Liga spilforslag og denne gang går vi efter langskuddet, men der er gode argumenter bag. Vi tror på en Espanyol udesejr over Bilbao.

Athletic Bilbao kommer med stor selvtillid, men med en Europa League kamp i benene og det kan gøre forskellen her. De to hold spiller typisk meget lige kampe, men det er på ingen måde hvad oddset indikerer. Det fortjener en chance, læs hvorfor længere nede.

Kampstart 8. november 2015 kl. 12.00 – Vises TV3 Sport 1.

Trætte ben og lige kampe

Athletic Bilbao spillede deres Europa League kamp hjemme torsdag kl. 21.05 og skal i kamp igen søndag kl. 12.00. De har derfor reelt kun to hele dage til at restituere. Alle der har spillet fodbold på det plan ved, at det sætter sine spor.

For selvom Bilbao kommer med 4 sejre i træk, er de på ingen måde suveræne. Specielt ikke imod Espanyol, der har et rigtig godt tag på dem. De har således kun tabt 2 af de seneste 10 indbyrdes opgør. De fire seneste udekampe for Espanyol er endt med 2 sejre, så de ved godt hvordan man gør.

Espanyol kommer med en markant dårligere form, men der har trods alt været bedring i deres spil. De seneste tre kampe er også endt med sejr, uafgjort og nederlag.

Vi indrømmer at ugens La Liga spilforslag er risky, men til odds 7.50 er der helt sikkert værdi i spillet. Så store favoritter bør Bilbao sjældent være, specielt ikke mod Espanyol, der trods alt ligger nummer 10 i rækken, med 1 point mindre. Den forsigtige spiller kan overveje et X2 bet.

Odds på kampen

Nordicbet: 1.44 – 4.60 – 7.50

Bet365: 1.44 – 4.50 – 7.50

Ingen spilkonto endnu?

Hvis du ikke allerede har en aktiv spilkonto, bør du komme i gang. Der er mange gode muligheder og hos Bet365 kan du spille live på mobilen og lukke dine væddemål undervejs.

Langt de fleste bookmakere tilbyder dig gratis betting penge, hvor du valgfrit kan indbetale op til 1.500 kroner og få tilsvarende penge oveni som velkomstbonus.