Privatlivspolitik

 

1. Ejeroplysninger

Medier & Co ApS

Ribsvej 23

4540 Fårevejle

Mail: team@kingbonus.dk

Mobil: +45 2099 8895

 

2. Cookies er små tekstfiler

Cookies er tekstfiler der bliver lagret på computeren, når du besøger hjemmesider på nettet. Primært i form af tekst og tal. Cookies meget udbredt og anvendes på langt de fleste sider. Det er nu blevet lovpligtigt at informere besøgende om brugen af disse. Skønt cookies ikke er farlige for computeren og de kan ikke indeholde virus eller personfølsomme oplysninger.

 

3. Anvendelsen af cookies

Cookies er meget harmløse, men giver Kingbonus muligheden for at skabe en bedre brugervenlighed for vores brugere.  Det kan være som en teknisk funktionalitet til at huske indstillinger, til tracking via Google Analytics, eller en mere målrettet og relevant annoncering.

Google Analytics er et værktøj til trafikmåling, der måler hjemmesidens besøgstal, brugernes adfærd og meget mere. Alt sammen forsyner os med viden og information, der giver muligheden for at optimere Kingbonus.dk. Skulle du ønske at frabede dig Google Analytics cookies, kan du se hvordan på denne side.

Alle vores partnere (spiludbydere) og anvendte annoncenetværk har adgang til de pågældende cookies, ligesom vi anvender cookies fra disse tredjeparter.

 

4. Sådan sletter du dine cookies

Har du lyst til at slette cookies på din computer, så kan du nemt gøre det via få trin.

Minecookies har lavet en liste med gode henvisninger til hvordan du kan håndtere eller slette cookies på din computer. Fremgangsmåden afhænger af din browser og enhed, så klik ind på den relevante vejledning via følgende side:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

5. Brug af persondata

Personoplysninger bliver aldrig videregivet til tredjepart og vi indhenter ikke persondata på Kingbonus, men gør kun brug af trafikmålingsværktøjet Google Analytics.

De personoplysninger du måtte afgive hos de udbydere vi henviser til, hører ind under deres brugsbetingelser og persondatapolitik. Det har ingen tilknytning til Kingbonus.dk. Vi har hverken viden eller indsigt i disse.

Kingbonus indsamlet ikke personoplyser uden samtykke fra dig eller uden du har afgivet dem via køb, undersøgelser, registrering etc. Har du spørgsmål til disse oplysninger, kan du kontakte os på team(a)kingbonus.dk

Det er kun Kingbonus der har adgang til de persondata -og oplysninger du måtte give og de vil blive opbevaret fortroligt og sikkert jf. persondataloven. Al opbevaring vil ske på computere med begrænset adgang. Ved dataoverførsler online kan vi dog ikke garantere 100 % sikkerhed.

Bliver disse oplysninger behandlet, har du ret til at vide hvad der kan henvises til dig og at de er korrekte. Du har altid muligheden for at tilbagekalde samtykket.

Du vil altid have en klagemulighed hos Datatilsynet, over behandlingen af din personoplysninger. Kingbonus forbeholder sig retten til at justere vores privatlivspolitik, for at fremme hjemmesiden og vores koncept.