Odds bonus uden indskud

Der har været en markant stigning i odds og spil i Danmark, og det er blevet populært at oddse om alt fra kongelige babynavne til den seneste fodbold kamp.

Alle kan oddse og bettingsites online har et bredt udvalg af sportsgrene og kampe du kan bette på. Nogle få tilbyder muligheden for at starte op uden indskud. Det mest normale er du får et freebet som ny kunde, du kan bruge til at oddse på en bestemt kamp. Når du skal bette seriøst er bonus uden indskud bestemt ikke den rigtige løsning. Det er langt bedre at få oprettet en konto og matchet dit beløb med 100 %. Du bestemmer selv om du vil indsætte 200 eller 1.000 kr.

Vi anbefaler du opretter en konto og indbetaler et passende beløb. Det bliver nemlig matchet med 100 %. Så indbetaler du fx. 500 kr., får du 500 kr. gratis at spille for oveni.

Oversigt over de bedste odds bonusser

Kingbonus.dk har lavet en god og overskuelig oversigt over spiludbydere med dansk licens og et godt omdømme. I oversigten kan du se hvilke bonusser du kan forvente og hvor mange gange pengene skal omsættes, før du kan trække dine penge ud igen.

Vær bevidst om, at de store velkomstbonusser typisk kræver at du selv indsætter penge. Går du efter de gratis betting penge er bonussen betydeligt mindre.

Udbyder
Matcher indskud
Odds bonus
Oms. krav
Kom i gang
Unibet100 %1500 DKK6 x bonusBonus
Betfair100 %2000 DKK4 x bonusBonus
Nordicbet100 %1000 DKK16 x bonusBonus

Oversigten indeholder annoncer. Bemærk at der kan forekomme ændringer!

Oms. krav = omsætningskrav og procent er en angivelse af hvor meget de matcher din egen indbetaling. 

 

Bliv underholdt og udlev drømmen 

Alle danskere har et formål med at gamble og for de fleste er det underholdning, adrenalin og muligheden for at udleve sine drømme. Når du har modtaget din velkomstbonus, har du en bred vifte af spilmuligheder du kan vælge imellem. Det kan være på fodbold, motorsport eller håndbold. Valget er dit.

Opret en konto hos én af udbyderne fra vores oversigt og kom godt i gang. Du kan få matchet din indbetaling med 100 %, så du får mange ekstra penge at spille for. Odds bonus uden indskud er muligt og der er løbende kampagner, men seriøse spillere bør drage nytte af de store velkomstbonusser.

Hvis du vinder med de rigtige odds kan du ende med en god slat penge på lommen og det er mere end bare gambling. Det er underholdning, adrenalin og er du god, kan det blive en god sideindtægt.

Vi har alle noget vi drømmer om at købe; en nye computer, nyt tøj, en ferie eller en bil! Grib chancen ved at oprette en konto med det samme.

Odds bonus uden indskud
5 (100%) 1 Stemmer