Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores oversigter eller artikler. Vi er altid åbne for feedback, gæsteindlæg og forslag til hvordan sitet kan forbedres. Alt du skal gøre er, at udfylde formularen nedenfor:

 

Formålet med Kingbonus

Formålet med Kingbonus er at vejlede dig i junglen af bookmakere, spillemaskiner og muligheder på gambling markedet. Det kan være svært at vide hvordan man skal komme i gang, eller hvem der tilbyder de bedste velkomstbonusser.

Hos os finder du oversigter og de førende udbyderes bonusser inden for betting, casino, poker og spilleautomater. På den måde kan du sammenligne dine muligheder og nemmere identificere den bedste løsning for dig.

Vores mission er fuldført, når du har valgt den spiludbyder eller automat, der passer til dine behov og ønsker. Besøg os næste gang du vil have overblikket, sammenligne udbydere eller finde de mest attraktive bonusser.

Gratis og uafhængig tjeneste

Kingbonus er en gratis og uafhængig tjeneste, der bliver drevet kommercielt via kommission fra de forskellige udbydere. Det gør vi via diverse annoncer og henvisningslinks på hjemmesiden, når du efterfølgende opretter spilkonto. Vi er ikke tilknyttet til nogle af disse, hvorfor vi kan give dig et objektivt billede af mulighederne. Du skal ikke forvente at vores oversigter viser dig det fulde udvalg af spiludbydere på markedet. Ofte ønsker vi at holde os til en håndfuld.

CSR – skab bedre vilkår

CSRVi mener at CSR kan være med til at skabe bedre vilkår generelt. Dels på landets arbejdspladser, for de sociale relationer og forhold kan blive endnu bedre og dels på direktionsgangene hvor miljøvenlighed kan blive en fast overvejelse i beslutningsprocesserne.

Vi støtter derfor CSR initiativet for at sprede budskabet. Ved at fokusere på miljøet og den sociale ansvarlighed, bliver der helt sikkert taget højde for flere aspekter, der kan skabe bedre vilkår.

Her holder vi til